IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Ribagorda, presentador de Telecinco, va informar en directe de la mort del seu sogre

Es tractava d'un antic presentador d'Informe Setmanal, José Antonio Silva

El món laboral no és fàcil i, amb freqüència, els treballadors estan subjectes a pressions i situacions difícils. En ocasions, aquestes s'agreugen per circumstàncies d'índole personal com patir una malaltia, o viure la pèrdua d'un ser estimat. Justament això és el que li va succeir a José Ribagorda, presentador de Telecinco, qui va haver d'informar de la mort del seu propi sogre en directe.

Sens dubte es tracta d'una experiència terrible, ja que situa a Ribagorda en una posició tan compromesa com a dolorosa. És difícil, lògicament, mantenir el rigor professional en una situació semblant.

El propi presentador parlava d'això en una entrevista exclusiva al programa de Youtube, ‘Entre tu y yo’. En aquesta entrevista, com explica ‘Cuanto Daño’, explica que va conèixer la seva dona Loles Silva, a la pròpia cadena.

De fet, va dir: «És filla de José Antonio Silva i vaig tenir l'immens plaer de conèixer-lo. Va ser el primer presentador d'Informe setmanal i va presentar moltíssims programes a la televisió pública. Em va explicar qui era el seu pare jo em vaig interessar en la seva figura convertint-se para mi en un referent».

Un referent i un ser estimat

En aquest punt, Ribagorda demostra que, en realitat, sentia una gran estima pel seu sogre i el respectava professionalment. Anys després, no obstant això, es va veure obligat a informar de la seva mort.

Sobre això, deia: «La notícia més terrible, dura i la que més m'ha costat donar va ser la defunció del meu sogre el 22 de maig de 1997. Desgraciadament vaig haver de donar la notícia de la seva mort. D'ell vaig aprendre a respectar l'ofici, la professió, a exercir aquest ofici amb responsabilitat i amb ètica».

José Antonio Silva primer presentador de Informe Semanal
José Antonio Silva primer presentador d''Informe Semanal' | TVE

Comentaris

envia el comentari