IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Josef Ajram confessa que va guanyar molts diners amb l'atemptat de l'11-S

Risto Mejide li ha retret que fes negoci d'aquesta manera

El convidat de l’últim Chester in love, programa presentat per Risto Mejide, no ha passat desapercebut. El trader català Josef Ajram ha revelat detalls sobre la seva feina que han generat una gran polèmica. Durant l’entrevista, Ajram va explicar que havia guanyat molts diners amb l’atemptat de les Torres Bessones de Nova York, que va tenir lloc l’11 de setembre de 2001.

«Estava mirant la televisió i de sobte va xocar el primer avió. Un company em va dir... i si fos un atemptat? Llavors vam començar a vendre accions per comprar-les més barates i, quan va xocar el segon avió, van començar a baixar a una velocitat impressionant», va confessar Ajram, que aquell dia va aconseguir una gran quantitat de diners. La reacció de Risto no es va fer esperar i li va retreure que hagués fet negocis amb un atemptat terrorista.

«Vaig aprofitar una conjuntura amb uns instruments legalment permesos. Evidentment hauria desitjat perdre aquests 2.000 € que vaig invertir», va intentar-se justificar Josef. «Però ja que érem allà, no?», li va contestar irònicament Mejide i Ajram va acceptar que es tracta de la seva feina. «La nostra feina és intentar obtenir la rendibilitat més gran amb els menors recursos en el menor temps possible», va concloure.


Comentaris

envia el comentari