IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Josep Borrell viu en una casa de 140 m² tot i el seu gran patrimoni

El ministre d'Exteriors resideix, amb la seva recent esposa, en un humil habitatge d'una sola planta, encara que posseeix actius per gairebé 3 milions d'euros

Josep Borrell compta amb un gran patrimoni immobiliari, però la seva residència habitual és modesta
Josep Borrell compta amb un gran patrimoni immobiliari, però la seva residència habitual és modesta | CatalunyaDiari.cat

Josep Borrell ha protagonitzat titulars aquesta setmana no només per la seva faceta política sinó per la seva vida personal. Fa uns pocs dies, es va conèixer que s’havia casat amb la seva parella dels últims 20 anys, la també membre del PSOE, Cristina Narbona. Des de llavors, lògicament, han començat a ser notícia els detalls de la seva vida en comú, i un dels més sorprenents és la seva humil residència familiar.

La parella conviu, des de fa més de 17 anys, en una casa d’una sola planta de 140 m². Aquesta està situada en la població de Valdemorillo, enmig de la serra de Madrid. Tot i que se sap que Borrell és el ministre de Sánchez amb un major patrimoni, sembla que ell i la seva esposa van decidir fa un temps gaudir de la tranquil·litat d’una petita urbanització molt propera a El Escorial.   

Un patrimoni de gairebé 3 milions d’euros

La majoria de gent deu pensar que és estrany que, tenint uns actius valorats en 2.774.489 euros, s’esculli aquest senzill habitatge, que a més té 1.130 metres de parcel·la. El ministre d’Exterior compta amb diversos immobles, valorats en 983.400 euros, entre els quals podia haver triat una opció més luxosa.   

Entre les seves possessions es troben diversos immobles localitzats entre Madrid i Catalunya. Concretament, Borrell és propietari d’algunes cases o pisos a la Pobla de Segur, el seu poble natal, i a Tremp, a més de tenir algunes terres en herència compartides.  Dins del seu patrimoni també compta amb 923.274 euros en dipòsits en comptes corrents i 589.248 euros en accions i participacions. 

Josep Borrell ha explicat que Grècia ha optat per cessar Turró
Josep Borrell compta amb un patrimoni de 3 milions d'euros | CatalunyaDiari.cat

 

Josep Borrell s’ha casat aquest estiu

Va ser aquest dimecres 22 de novembre quan es va conèixer l'enllaç entre Josep Borrell i Cristina Narbona. Els dos polítics socialistes van contraure matrimoni aquest estiu en una cerimònia civil a la qual només van assistir alguns familiars i amics propers. 

Després de 20 anys de relació, van decidir formalitzar-la i fer novament el gran pas, doncs, tots dos estaven divorciats. No es va revelar cap imatge de la boda, tot i que van arribar als mitjans, perquè van demanar respecte per la seva vida privada. 


Comentaris

envia el comentari