INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Josep Carreras, «molt preocupat» després de ser acusat d’estafa i frau per una empresa xilena

Nuevos Aires Producciones li reclama un deute de 61.500 euros
Imatge del tenor, Josep Carreras
Imatge del tenor, Josep Carreras | Catalunya Diari

Una empresa xilena, Nuevos Aires Producciones, ha acusat el tenor, Josep Carreras, de «frau i estafa» després de reclamar-li un deute de 61.500 euros. El barceloní no està passat per un dels millors moments de la seva vida. Abans d’aquesta polèmica, es va assabentar que una dona desconeguda es va fer passar com a membre de la seva fundació per reclamar diners. 

 

Segons informa ‘Informalia’, l’entorn del tenor explica que es troba «molt preocupat» per la demanda, ja que pot perjudicar les pròximes gires programades pel continent Americà. El cantant ha ordenat al seu equip que resolgui el cas tan aviat com es pugui. 

 

L’empresa xilena demanda al cantant barceloní 

L’empresa Nuevos Aires Producciones va interposar una demanada per «frau i estafa», ja que li van fer un ingrés al seu compte pel valor de 38.500 euros, però per causes desconegudes, no li va arribar. Llavors, li van fer entrega de la mateixa quantitat en un hotel, perquè li entregués els diners al cantant o al seu representat. 

 

Al cap de poc temps, la mànager del tenor, Rossi Pritz, va enviar un comprovant indicant que si s’havia fet bé l’ingrés dels 38.500 euros. Al moment que l’empresa li va reclamar que li tornés la quantitat que els hi havien fet arribar, Marcela Wilte –una de responsable de l’empresa— comenta que la representant els hi va dir que s’ho havien gastat. 

 

Tot i que Pritz va assegurar que retornaria els diners, encara no s’ha produït tal acció. Wilte explica: «si no se soluciona immediatament serà la Justícia qui obri en conseqüència». 

Imatge del cantant líric, Josep Carreras
Imatge del cantant líric, Josep Carreras | Catalunya Diari

 

Cada cop són més els problemes del cantant líric 

Tot indica que el futur del tenor encara serà una mica més mogudet. Alguns portals han publicat que la Fundació Josep Carreras, de lluita contra la leucèmia, ha rebut finançament de la 'Fundación Hermosa' i de Plácido Domingo. Segons el citat mitjà, aquestes informacions neguen rotundament a un comunicat.  
  Comentaris

envia el comentari