FOTO HISTÒRICA

🔴 Comença el diàleg entre Torra i Sánchez

Josep Cuní torna a la ràdio liderant un programa a la SER

L'espai es dirà 'Aquí, amb Josep Cuní' i s'estrenarà el pròxim 15 d'octubre
El perodista Josep Cuni | Cedida

 

El periodista i locutor català Josep Cuní torna a la ràdio. Ho fa a la Cadena SER, que l'ha fitxat per dirigir i presentar un magazín informatiu en català que es dirà 'Aquí, amb Josep Cuní'. L'espai s'emetrà en el que és considerat el 'prime time' de la ràdio, des de primera hora fins a mig matí, és a dir, de les 7.00 hores fins a les 12.00 hores.

 

Aquest nou programa s'estrenarà el pròxim dia 15 d'octubre com un projecte amb els valors d'una ràdio independent, plural i integradora. Serà un programa totalment en català que tractarà temes de l'actualitat però sempre amb molta proximitat.

 

Serà un espai en el qual Cuní comptarà amb un gran equip de professionals, alguns més experimentats i altres més joves, una barreja perfecta que unida als recursos que els poden donar els informatius de la SER intentaran desenvolupar un gran programa d'actualitat.

 

Josep Cuní a SER Catalunya

D'aquesta forma el programa es podrà sentir a tot el territori català, però no serà a través de la sintonització habitual de Cadena SER. L'emissora líder a Catalunya ha decidit donar dues opcions pels oients dels seus matins. Actualment, en aquesta franja horària s'emet l'espai 'Hoy por hoy', en castellà, presentat per Pepa Bueno i Toni Garrido.

 

El que es farà és mantenir aquest espai en les freqüències habituals de la SER i afegir el de Josep Cuní a través de les freqüències d'una nova cadena que es diu SER Catalunya. D'aquesta forma els oients poden escollir quina és l'oferta que prefereixen.

 

Una reconeguda carrera periodística

Josep Cuní a la gala dels premis Ondas del 2017 | GTRES

 

El presentador torna així la que va seva la seva casa en els seus inicis, fa ja molts anys, a Ràdio Barcelona. Des de llavors moltes coses han passat a la seva vida, i a la seva carrera professional. Ni més ni menys que sis premis Ondas són els que ha guanyat des de llavors.

 

Ha passat per llocs com Catalunya Ràdio, COM Ràdio, Ona Catalana, i també per la televisió en cadenes com TV3, Cuatro o 8TV. A més, en tot aquest temps ha guanyat un micròfon d'Or, la creu de Sant Jordi i el Premi Nacional de Periodisme, i també, concedit per l'Ajuntament de Barcelona, el Ciutat de Barcelona.