Josep Lluís Trapero va ser pare el passat mes de novembre

La seva parella sentimental, Sonia Jiménez, li ha donat una filla, a la qual dedica gran part del seu temps

El major Josep Lluís Trapero es va convertir en pare el passat mes de novembre
El major Josep Lluís Trapero es va convertir en pare el passat mes de novembre | Cedida

El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha tornat a ser notícia aquest dijous, amb la seva compareixença al Tribunal Suprem, en el marc del judici del procés. Ara bé, segons avança 'Vanitatis', hi ha un gran secret que Trapero ha aconseguit amagar fins ara, i és que el passat mes de novembre es va convertir en pare, al costat de la seva parella sentimental, Sonia Jiménez. 

Així doncs, el major dels Mossos es va convertir en pare als seus 53 anys mentre que la seva dona va ser mare, per primera vegada, als seus 43 anys que tot just va complir el mateix mes de novembre. El matrimoni va tenir una nena el passat hivern i s'ha convertit en la nineta dels seus ulls. Malgrat que està passant per una situació professional complicada, Trapero està vivint un dels seus moments més feliços en l'àmbit familiar.

El gran dels tres fills d'un matrimoni molt estimat al barri de la Gundalera, un barri obrer de Santa Coloma, cria a la seva petita, acompanyat en tot moment de la seva parella i xicota de tota la vida, a Sant Cugat del Vallès. Tots tres viuen en un pis de poc més de 100 metros quadrats envoltat de naturalesa, una de les prioritats del major perquè la naturalesa és una de les seves principals passions. 

El major dels mossos està vivint una situació difícil en l'àmbit professional
El major dels mossos està vivint una situació difícil en l'àmbit professional | CEDIDA

 

Una llarga i tenaç trajectòria professional

Trapero, que compta amb una alta formació professional, fins i tot va passar un temps als Estats Units estudiant, va assolir un lloc a la cúpula de la policia catalana després d'una llarga i tenaç trajectòria professional. El major dels Mossos es va fer un lloc entre els rostres més reconeguts del país gràcies a la seva gran labor al capdavant de l'operatiu antiterrorista que es va dur a terme durant els atemptats jihadistes de Barcelona del passat 17 d'agost del 2017.


Comentaris

envia el comentari