ÚLTIMA HORA

Clar descens dels contagis i les morts per coronavirus a Espanya

Josep Lluís Trapero incendia les xarxes amb una resposta contundent en la roda de premsa dels atemptats

El Major dels Mossos ha generat molta controvèrsia amb les seves paraules, tot i que les reaccions positives abunden

 

 

Durant la roda de premsa que van conduir el Major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, i el conseller d'Interior, Joaquim Forn, hi va haver moments que han sigut criticats per les xarxes. Com era d'esperar, alguns no van tardar a esclatar en veure que Trapero responia algunes preguntes en català, i de fet, sense anar més lluny, un dels periodistes presents va titllar la seva acció d'inoportuna. «Si em fan la pregunta en català, contesto en català i si me la fan en castellà, responc en castellà», assenyalava el Major. En sentir aquestes paraules, alguns periodistes es van aixecar i van marxar de la sala, i poc sorprès Trapero va lamentar: «Bueno pues molt bé, pues adiós».

Gràcies a la immediatesa de les xarxes i que gairebé tothom estava pendent de la roda de premsa referent als atemptats de Barcelona i Cambrils, en qüestió de pocs minuts la frase navegava per les xarxes i tothom la parodiava, i tot i que hi va haver reaccions molt distants, les positives abundaven. Samarretes, agendes, 'memes', i pòsters amb la imatge de Josep Lluís Trapero i la seva frase tan viral. Paral·lelament, el Major no s'ha convertit en un fenomen comentat pel fet d'aquesta dita, sinó que durant la investigació de la cèl·lula terrorista ha representat els valors de la feina ben feta per part dels Mossos d'Esquadra.

 

Així mateix, cal recordar que Trapero ha confirmat que aquesta es troba totalment desarticulada: quatre persones estan detingudes (Driss Oukabir, Salah El Karib, Mohamed Houli i Mohamed Aallaa) i cinc van ser abatudes a trets a l'atac de Cambrils (Moussa Oukabir, Said Aallaa, Houssaine Abouyaaqoub i els germans Omar i Mohamed Hychami). Per la seva banda, Younes Abouyaaqoub, l'autor material de la massacre gihadista, va ser abatut aquest dilluns, 21 d'agost a la tarda a Subirats.

 

 

 

 

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari