IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Josep Lobató mostra els seus avanços cap a la recuperació a les xarxes socials

El periodista no es rendeix davant la desmielinització que li va deixar sense parla fa més d'un any

Josep Lobató està fent esforços per superar la desmielinització | Vertele

A tots ens ha quedat clar que Josep Lobató segueix sent el jove atrevit que sempre va ser i que no es tira enrere per res del món. A poc a poc està començant a recuperar la parla i encara que no sense esforç, ja fa progressos i diu algunes paraules. Ara ha publicat un tuit i un post en Instagram on es pot veure un collage compost per quatre imatges diferents.

En el collage es poden veure alguns dels exercicis que Josep realitza amb tal d'anar millorant el seu llenguatge. En la primera d'elles es veu una fitxa en la qual apareixen tres dibuixos a la dreta i unes paraules a l'esquerra que ha de relacionar amb aquests. En la segona, uns exercicis completats en Internet i en la tercera, deu paraules escrites a mà i amb dibuixos que les il·lustren. D'aquesta manera agraeix Lobató als seus seguidors les mostres d'afecte i suport perquè segueixi avançant amb la seva recuperació.

L'Hospital Universitari Ramón y Cajal ha emès un comunicat mèdic en el qual assegura que «Josep Lobató presenta alteració per a l'emissió del llenguatge com a conseqüència de malaltia desmielinitzant de substància blanca del sistema nerviós central d'origen immunològic». Per aquest motiu, el mític presentador de Ponte a prueba ha hagut de començar des de zero a recuperar la parla. L'últim vídeo que hem vist és un en el qual deia la paraula Sol amb la seva germana, que sembla estar molt feliç amb els seus esforços.


Comentaris

envia el comentari