Josep Lobató mostra els seus progressos parlant a Instagram

El locutor s'està recuperant a poc a poc

 

 

Un vídeo publicado por Josep Lobató (@joseplobato) el

Des que vam conèixer el motiu pel qual Josep Lobató havia deixat la ràdio, hem pogut seguir la seva evolució a través del seu compte d'Instagram des del qual el locutor ens ha mostrat com ja diu algunes paraules. Fa algunes hores, ha tornat a penjar una altra publicació en què apareix dient el seu nom i mostrant els seus grans avenços.

El locutor més carismàtic va abandonar la ràdio perquè pateix una malaltia que afecta el seu sistema nerviós i impedeix que es comuniqui amb normalitat. Des d'aquest moment, Josep ha dedicat tot el seu temps a recuperar-se, i la veritat és que li està anant molt bé perquè, com dèiem, hem vist alguns vídeos que mostren el seu procés de recuperació.

Els seus seguidors estan sent un gran suport per al presentador de ràdio i televisió, ja que des que van conèixer el que li estava passant, han estat al seu costat oferint grans mostres de suport. Al seu torn, Lobató també vol agrair la seva incondicionalitat mostrant la seva recuperació vídeo a vídeo a Instagram.


Comentaris

envia el comentari