El youtuber AuronPlay ha estat acusat de l'incendi de l'Amazones

Josep Maria Bartomeu denuncia el youtuber català AuronPlay

El president del Barça va interposar una querella a causa d'algunes piulades ofensives

El famós youtuber català Raúl Álvarez, més conegut com a AuronPlay, ha penjat un vídeo on explica que el president del F.C. Barcelona l'ha denunciat per unes piulades publicades l'any 2017.

Amb la broma de Neymar va començar tot

AuronPlay durant l'estiu del 2017 va fer diverses bromes sobre la marxa de Neymar al PSG. El cèlebre youtuber va arribar a publicar en to humorístic, que la seva vida ja no tenia sentit amb la marxa de Neymar, culpant a Josep Maria Bartomeu com el principal responsable de la marxa del jugador. Dos anys després, el català ha publicat un vídeo al seu compte de Youtube titulat: "Me ha denunciado el presidente del Barça".

Josep Maria Bartomeu, fart de ser "Nobita" | CatalunyaDiari.cat

 

«Nobita, vamos a por ti»

Segons ha informat AuronPlay, Josep Maria Bartomeu va interposar aquesta demanda després que el youtuber carregués contra ell a les xarxes socials. El causant de la denúncia va ser un tuit que el jove català va publicar dies després de la marxa de Neymar al PSG. «Nobita, vamos a por ti» va ser la piulada que va desencadenar tot aquest rebombori. El president del Barça acostuma a rebre aquest nom a causa de la seva semblança amb el personatge de Doraemon.

Denúncia rebutjada

En el vídeo, el youtuber ha confirmat que la jutgessa va decidir no admetre la querella a tràmit, i ell mateix s'ha defensat explicant que tot ho deia en to humorístic de la mateixa manera que també va piular: «Neymar, cabró», «Neymar, m'has fotut la vida», o «Bartomeu, dimissió».

Josep Maria Bartomeu, molest pel «Nobita, vamos a por ti» | CatalunyaDiari.cat

 

«Jo sóc del Barça, però que un jugador es vagi no em preocupa, simplement durant un temps vaig estar amb aquesta broma. Vaig posar ximpleries absurdes i quan va passar el temps vaig deixar de fer bromes», ha explicat AuronPlay en el seu vídeo.

  

També et pot interessar...