Josep Maria Bartomeu se separa de la seva dona, Marta Frías

El president del FC Barcelona ja ho hauria anunciat al seu entorn més pròxim el passat mes de febrer
Imatge d'arxiu de Josep Maria Bartomeu amb la seva dona Marta Frías. | LaLiga.es

 

El president del FC Barceona, Josep Maria Bartomeu, s'ha separat de la seva dona, Marta Frías, després de 20 anys de matrimoni i dos fills en comú —Jan i Víctor—, segons ha publicat 'Crónica Global'. 

 

Segons ha ratificat una coneguda de la parella, «es tracta d'un pur esgotament de la relació matrimonial, no hi ha terceres persones, ni aventures pel mig». De fet, el mateix Bartomeu ho hauria confirmat entre el seu entorn més pròxim el passat mes de febrer, quan va anar sol a la festa d'inauguració del remodelat Hotel Sofia, propietat dels seus vicepresidents, Jordi Mestre. 

  

 

 

Vint anys de matrimoni i dos fills en comú

«Bartu —Bartomeu— ho porta bé», explica una persona pròxima al president culé, mentre assegura que «ella ho porta pitjor». Marta Frías Rubiella és una executiva del món de la publicitat i els esdeveniments, de 50 anys, la qual està al capdavant de l'empresa Datai. 

 

Marta sempre ha estat molt discreta en el seu rol de dama blaugrana. De fet, era molt difícil veure-la acompanyada del president del Barça en qualsevol acte públic. 

 

De fet, dels pocs actes públics en què se l'ha vist ha estat, a part del dia de la gran victòria electoral de Bartomeu l'any 2015, va ser a la Gala de lliurament dels premis LaLiga del 2016. 

 

Així doncs, no és d'estranyar que Marta no assisteixi a la final de Copa que es juga aquest dissabte a Madrid, on s'enfrontaran el FC Barcelona i el Sevill FC. 

Zoido amenaça d'actuar si es xiula l'himne a la Copa

Una notícia que es coneix després que ahir, el ministre d'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, amenacés d'actuar amb contundència si es xiula l'himne o el rei Felip a la final de la Copa del Rei. 

 

En aquest sentit, Zoido assegurava que aplicarà la legislació d'Antiviolència a la final de la Copa del Rei de futbol. «S'ha de respectar tots aquells que, a més són majoria, que representen uns himnes amb tot el que tenen de simbologia», va manifestar Zoido durant una entrevista al diari 'Marca' en ser preguntat per les xiulades a l'himne així com al rei Felip VI. 

 

Comentaris