rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Josep Santacana acusa Arantxa Sánchez Vicario de «desaparèixer» i no deixar-li veure els seus fills

La versió de l'empresari ha desmuntat per complet la història defensada per l'extenista
Arantxa Sánchez Vicario amb el seu marit Josep Santacana | Cedida

 

Un email enviat per Josep Santacana a la seva exparella, Arantxa Sánchez Vicario, podria fer canviar del tot la versió dels fets que envolten el seu divorci, que tant està donant a parlar. Segons 'Informalia', el contingut forma part de la demanda de divorci presentada per l'empresari i serveix per desmentir i confirmar moltes de les coses de les quals s'havia parlat.

 

Al text, Santacana acusa la seva exparella d'haver «desaparegut» durant dies amb els fills dels dos. «Segueixo insistint que portes desapareguda tu i els nens, sense tornar a casa des del 22 de desembre», va escriure l'empresari en el missatge enviat el passat 31 de desembre. «Has tingut el telèfon apagat des del mateix dia 22, que era la meva única via de comunicació amb tu i els nens. El telèfon sempre l'has tingut operatiu i la que no vol comunicar-se ets tu», afegia.

«Fa més de 5 anys que no tenim relació de parella»

Amb les seves paraules Josep Santacana deixa clar que la seva relació no era la d'un matrimoni normal des de feia molt de temps. Sembla que tots dos havien arribat a un acord verbal de separació des de feia més d'un any, a més feia cinc anys que no feien vida de parella, segons deia.

 

«Fa més d'un any vam arribar a un mutu acord verbal de separació, ja que tu no volies que es fes públic. Tu mateixa has repetit en milers d'ocasions que estàvem separats i que cadascú podia fer la seva vida però pel bé de la teva imatge no volies que s'assabentés ningú», escrivia.

 

Arancha Sánchez Vicario i Josep Santacana al 2016 | Cedida

 

«Fa ja més de cinc anys que nosaltres no tenim cap relació com a parella però seguíem junts pels nens (…) Desaparèixer amb els nens sense el meu consentiment, és una cosa que jo mai faria (…) Que nosaltres com a matrimoni no hàgim funcionat, no és just que ho paguin els nens i que em privis de gaudir dels meus fills i exercir com a pare», sentència.

 

D'aquesta manera es podria confirmar que Santacana si està sortint amb una dona de Madrid anomenada Raquel V. Així ho va confessar un amic de l'empresari a ‘Sálvame Diario. Es va assegurar a més que la coneix des de fa tres anys i que tots dos haurien estat passant llargues temporades vivint en un vaixell atracat al port de Barcelona, on sortien a passejar sense amagar-se.

«Oportunista, mentider i aparent»

Tot i aquestes paraules, la seva versió tampoc acaba de convèncer del tot. De fet un propi amic de l'empresari ha parlat d'ell i no ha sigut precisament de forma positiva. Al programa 'Viva la vida' l'ha definit com a un home «Oportunista, mentider i aparent». Una persona interessada que mai s'hauria enamorat de la tenista.

 

Segons va explicar aquest amic, ja no tenen relació, tot pel fet que la seva amistat es va trencar després que l'empresari li jugués una mala passada amb un negoci que compartien, el va acabar abandonant i deixant molts deutes a càrrec seu.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris