VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Josep Santacana retira la demanda de divorci contra Arantxa Sánchez Vicario

Una decisió que ha agafat per sorpresa a la defensa de la tenista
Imatge d'arxiu de Josep Santacana i Arantxa Sánchez Vicario. | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest passat dissabte 24 de febrer és coneixia la notícia de la separació de Josep Santacana i Arantxa Sánchez Vicario, la qual agafava per sorpresa a tots. Ara, sembla que l'empresari Josep Santacana hauria canviat la seva estratègia contra la seva dona i ha retirat formalment el procés de divorci. Una decisió que també ha agafat desprevinguda a la defensa de la tenista. 

 

Maurice Kutner, l'advocat de la tenista espanyola, ja va confirmar al portal 'Look' que Santacana «es retirava del cas». Com a conseqüència d'aquesta situació, que els va agafar a tots per sorpresa, el lletrat no ha volgut donar més detalls de les seves pròximes actuacions. 

Arantxa, preparant la nova estratègia

Tanmateix, l'advocat va ser qüestionat sobre la possibilitat que el matrimoni cessés en el seu intent de divorci, situació que va reconèixer que ni ell mateix podia garantir, doncs encara hi havien molts moviments a realitzar.

 

«Jo no he dit això», va afirmar el lletrat sobre la retirada del tràmit de divorci. «No se sap de moment. Nosaltres ja estem treballant en la nova estratègia», assegurava el defensor de la tenista, qui encara es mostrava sorprés per la reacció de Santacana. 

 

Imatge d'arxiu de Josep Santanca i Arancha Sánchez Vicario. | CatalunyaDiari.cat

L'agressivitat de Kutner

I és que de fet són molts els que consideren que la decisió de l'empresari ha vingut donada per l'agressivitat amb la qual va encarar el procés Maurice Kutner. Josep Santacana confiava en un acord amistós entre ambdues parts, però el lletrat de la tenista va optar per una actitud més ofensiva.

 

«Vull saber on estan els diners», advertia l'advocat d'Arantxa, assegurant que «el senyor Santacana ho sap, i quan m'ho digui, llavors recorriré a un mediador. Es resoldrà el cas». Unes afirmacions que molts consideren que han pogut comportar l'última decisió de Santacana. 

 

 

Un acord mutu

Val a dir que aquesta reacció de l'empresari permet, a l'encara matrimoni, dialogar sense advocats pel mig i poder, així, recuperar les converses amistoses per arribar a un acord mutu. 

 

No obstant això, no es descarta que la defensa aportada per Kutner torni a provocar un gir al cas. I és que sembla que encara queden molts capítols per escriure d'aquesta història sobre Josep Santacana i Aratxa Sánchez Vicario. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris