Una jove de Cervera amb càncer emociona les xarxes explicant la seva relació amb l'Àlvaro, també malalt

La Sara ja està a casa seva, tot i això, es veu cada divendres amb el seu xicot a Barcelona

La Sara i l'Àlvaro a Barcelona
La Sara i l'Àlvaro a Barcelona | cedida

L'amor entre dues persones mai deixa de sorprendre i ensenya, a tot aquell que el viu, que no hi ha millor medicina que la d'estimar i, és clar, que t'estimin. I això ho saben bé la Sara i l'Àlvaro, dos adolescents, ella de Cervera i ell de l'Hospitalet, que es van conèixer l'estiu passat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona durant el seu ingrés a causa d'un sarcoma d'Ewing, càncer.

Segons un reportatge publicat pel diari 'Segre', aquests adolescents van unir forces en un dels moments de les seves vides i, des de llavors, la seva vida és ara «més bonica». Asseguren haver-se conegut tant en els bons com en els mals moments de la seva malaltia i, tot i això, «segueix al meu costat», celebra la Sara. Segons explica la Sara, van ser les seves mares les que els van presentar i, des de llavors, van anar quedant en diverses ocasions fins que l'Àlvaro li va demanar per seu el seu nòvio.

La Sara, evidentment, no va dubtar en acceptar. Actualment, la cerverina ja està a casa seva acabant-se de recuperar del càncer. No obstant això, la jove parella coincideix cada divendres a Barcelona i «intentem passar junts cada dia que podem, perquè ens estimem i ho hem demostrat». Felicitats, salut i molt amor pels dos.


Comentaris

envia el comentari