IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Una jove descobreix que el seu xicot li ha estat infidel i es venja d'ell fent 'ghosting'

La noia va desaparèixer totalment de la seva vida i així va evitar donar-li qualsevol explicació

Infidelidad
'Ghosting', l'estratègia que va utilitzar la jove per trencar amb el seu xicot | cedida

Una jove que va descobrir que el seu xicot li estava ficant les banyes, va decidir portar a terme una gran venjança que no el deixés pas indiferent. Així ho va explicar a la web 'Reddit', on detalla pas a pas l'estratègia que va seguir per acabar amb la relació.

El que va fer és desaparèixer sense deixar cap petjada per impedir que la seva parella li pogués demanar explicacions. 'Ghosting' és el nom d'aquesta tècnica que serveix per acabar una relació, així com va fer ella després de descobrir que la seva parella li havia estat infidel després de cinc anys junts.

La noia es va trobar al seu xicot «despullat, adormit i amb la seva ex entre els seus braços» quan es disposava a sorprendre'l amb l'esmorzar i un regal. Tanmateix, ell no va veure a la jove i, per tant, va poder portar a terme el seu pla: va marxar de casa, va deixar la còpia de les claus que tenia i no va tornar mai més.

Això no va ser l'únic que va fer, tal com explicava a la seva publicació de 'Reddit': «Vaig anar al meu cotxe, vaig desactivar el meu Facebook i el vaig bloquejar de la resta de xarxes socials». Fins i tot, es va canviar el número de telèfon i va parlar amb la seva família i amics perquè entenguessin la situació. A més, els va demanar que també el bloquegessin.

La seva vida va canviar radicalment: «Vaig començar una feina nova a una altra ciutat aquella mateixa setmana i em vaig esborrar completament de la seva vida». «Vaig desaparèixer després de la seva traïció», remarcava la jove orgullosa de la decisió que va prendre que li ha permès conèixer-se més a ella mateixa. 

Cuatro señales comunes de una infidelidad

Va acabar amb la relació per una infidelitat | Cedida
I ghosted my boyfriend of 5 years. from r/confession

 

Els usuaris creuen que va ser massa bona 

Durant les últimes setmanes, la història s'ha fet viral i ja té més de 90.000 retuits i 300.000 'm'agrada' a Twitter. Entre els usuaris es comenta que va ser massa bona després de descobrir la infidelitat i que hauria d'haver actuat de forma molt més dràstica perquè «ell no es mereix res bo». Els comentaris van anar a més i, fins i tot, hi havia usuaris que deien que «l'únic que es mereix és la mort».

Un acte de covardia

Els usuaris de les xarxes sí que creuen que el 'ghosting' és una estratègia molt factible i saludable, però els psicòlegs asseguren que els qui porten a terme aquesta pràctica són persones que tenen por als conflictes i, per tant, decideixen evitar fent el que faci falta qualsevol confrontament amb la seva parella. Així doncs, aquesta seria l'alternativa més còmoda i la manera d'evitar exposar-se a la dificultat d'acabar amb una relació.


Comentaris

envia el comentari