Juan Miguel confessa que María Jesús no ha estat el seu gran suport a 'GH DÚO'

L'estilista va ser el primer expulsat de la nit però la seva arribada al plató va passar inadvertida

Juan Miguel fue el primero en decir adiós al maletín
Juan Miguel va ser el primer expulsat de la nit | Telecinco

Després de la nit de nervis que es va viure durant la primera part de la gala final de 'GH DÚO', concursants, familiars i audiència ja coneixen el nom dels dos finalistes que es disputaran aquesta nit el maletí amb 100.000 euros.

Una de les protagonistes de la nit va ser la mare de María Jesús que va haver d'abandonar el plató després de veure com la seva filla plorava desconsoladament després d'una discussió amb Kiko Rivera i Alejandro Albalá. Però els disgustos per l'ex Miss Espanya no havien fet més que començar perquè, poc després, el seu gran suport dins de la casa, Juan Miguel, li donaria l'últim cop de gràcia.

Juan Miguel reconeix qui ha estat el seu suport dins de la casa

La participació que el perruquer ha fet durant tot el concurs ha estat pràcticament invisible i ha evitat en tot moment posar-se en problemes amb els seus companys. Amb aquesta poca participació ha aconseguit arribar fins a la final però ahir va acabar sent expulsat per l'audiència. Tal com va fer a 'Supervivientes', l'exconcursant de 'GH DÚO' i exmarit de Karina, ha demostrat que la seva tàctica és posicionar-se a favor d'aquells concursants que son més vulnerables.

D'aquesta manera, Juan Miguel s'ha convertit en l'espatlla on han plorat diversos concursant i mai s'ha volgut mullar quan s'ha produït algun conflicte entre els seus companys, «el programa m'ha canviat en tranquil·litat, serenitat i seguretat» va afirmar el concursant tot fent una valoració del seu pas pel concurs.

Juan Miguel le dio el golpe dedgracia a María Jesús Ruiz
Juan Miguel li va donar el cop de gràcia a María Jesús Ruiz | Telecinco

 

Durant tot el concurs, l'estilista ha estat al costat de María Jesús i s'ha convertit en l'únic suport que aquesta ha tingut dins de la casa. L'exmodel es desfeia en llàgrimes i confessions amb el perruquer: «Diuen que no he donat suport a María Jesús, però sempre he estat al seu costat». No obstant això, Juan Miguel va confessar, un cop va arribar al plató, per qui sentia una veritable debilitat.

«María Jesús era qui estava sempre amb mi, però qui venia quan estava malament era Irene, amb ella ha estat quelcom especial» va afirmar mentre assegurava que la dona de Kiko Rivera era l'única que li havia donat suport. Aquesta confessió explicaria el gran disgust que va tenir Juan Miguel quan l'andalusa va ser expulsada per l'audiència.

Alejandro Albalá sí que tuvo una entrevista con Jordi González
Alejandro Albalá va tenir la seva entrevista amb Jordi González | Telecinco

 

Juan Miguel va arribar al plató de forma inadvertida

L'estilista va ser el primer concursant de la final que deia adéu al maletí però al plató del programa només el van rebre la seva filla i Jordi González. Després d'unes paraules de cortesia i de la rebuda, el presentador va convidar a Juan Miguel que s'assegués al costat dels altres exconcursants. 

D'aquesta manera, es quedava sense entrevista i sense un repàs dels seus millors moments dins de la casa, si és que n'hi ha hagut. El perruquer només va poder veure un petit vídeo que resumia el seu pas per la casa de Guadalix. L'estilista es va vestir amb les seves millors gales per passar tot desapercebut pel plató.

Aquest tracte no hauria estat notícia si no fos perquè Alejandro Albalá, després de la seva expulsió, va ser rebut d'una forma totalment diferent. L'exparella de Sofía Suescum va tenir una extensa entrevista i es va convertir en un dels protagonistes de la nit.


Comentaris

envia el comentari