IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Juan Roig reconeix que la pàgina web de Mercadona és «una merda»

El màxim accionista de la cadena de supermercats assegura que faran el que sigui per millorar-la

Juan Roig, president de Mercadona, ha expressat la necessitat de millorar el portal digital de la cadena. | Europa Press

El president de Mercadona, Juan Roig, ha fet públiques les dades de rendiment de la cadena de supermercats. Tot li és bo a la companyia, que ha crescut un 4% durant el 2016, excepte una cosa: el seu web. El mateix Roig ha afirmat: «el nostre actual web és una merda», fent referència a la necessitat de millorar la plataforma de comerç electrònic de l'empresa.

Més tard, com informa 'Cinco Días', el president ha matisat i suavitzat aquesta sincera declaració sobre la venda en línia de Mercadona i ha explicat que mai s'havia prioritzat aquest camp perquè no era rendible. En canvi sembla que les coses han canviat i Roig assegura: «el comerç electrònic funciona i si aconseguim fer que sigui rendible anirem a això».

A més, el supermercat té poc a preocupar-se. La cadena capdavantera de supermercats s'ha consolidat en el tercer lloc del rànquing d'empreses amb una facturació més alta a Espanya, per darrere de Repsol i Inditex i per sobre d'El Corte Inglés. La previsió pel 2016 era d'un creixement entorn del 2% però, un any més, l'empresa ha polvoritzat aquestes prediccions amb un creixement de vendes del 3,9%.


Comentaris

envia el comentari