Juan Roig reconeix que la pàgina web de Mercadona és «una merda»

El màxim accionista de la cadena de supermercats assegura que faran el que sigui per millorar-la

Juan Roig, president de Mercadona, ha expressat la necessitat de millorar el portal digital de la cadena. | Europa Press

El president de Mercadona, Juan Roig, ha fet públiques les dades de rendiment de la cadena de supermercats. Tot li és bo a la companyia, que ha crescut un 4% durant el 2016, excepte una cosa: el seu web. El mateix Roig ha afirmat: «el nostre actual web és una merda», fent referència a la necessitat de millorar la plataforma de comerç electrònic de l'empresa.

Més tard, com informa 'Cinco Días', el president ha matisat i suavitzat aquesta sincera declaració sobre la venda en línia de Mercadona i ha explicat que mai s'havia prioritzat aquest camp perquè no era rendible. En canvi sembla que les coses han canviat i Roig assegura: «el comerç electrònic funciona i si aconseguim fer que sigui rendible anirem a això».

A més, el supermercat té poc a preocupar-se. La cadena capdavantera de supermercats s'ha consolidat en el tercer lloc del rànquing d'empreses amb una facturació més alta a Espanya, per darrere de Repsol i Inditex i per sobre d'El Corte Inglés. La previsió pel 2016 era d'un creixement entorn del 2% però, un any més, l'empresa ha polvoritzat aquestes prediccions amb un creixement de vendes del 3,9%.


Comentaris

envia el comentari