Juan Urdangarin, interessat pels temes solidaris i els refugiats

Se'l va poder veure al costat de la seva mare en un acte del Dia del Refugiat en Ginebra i el passat Nadal es va passar les festes col·laborant en el sud-est asiàtic

Imatge de Juan amb la seva mare | Informalia

Després de l'estiu, Juan Urdangarin Borbó arribarà a la majoria d'edat, concretament el 29 de setembre i ho farà amb màxima expectació. A diferència dels seus germans és suficientment major per a adonar-se de tot el que succeeix i segons Informalia és més que probable que l'empresonament del que fora duc de Palma l'agafi en plens estudis. Pel que fa a ells, el primogènit ha mostrat tenir unes sensibilitats més pròximes a les de la seva mare. I és que se l'ha pogut veure recentment amb la seva mare en un acte del Dia del Refugiat a Ginebra on es va presentar una app de notícies gratuïtes, molt útil per a tots aquells que s'interessen i treballen en aquests temes.

Així doncs tot apunta com ja se l'ha vist en altres ocasions —el passat Nadal va passar les festes en el sud-est asiàtic treballant en la instal·lació d'uns forns de biogàs en un humil poblat del delta del Mekong— sembla que estudiarà fora d'Espanya i potser relacionat amb temes solidaris. Precisament la seva mare, Cristina de Borbó, treballa des de fa anys a la Fundació la Caixa i viatja amb freqüència a països del Tercer Món per a supervisar les obres humanitàries d'aquesta entitat.


Comentaris

envia el comentari