Primer pla de Juan Urdangarin

Juan Urdangarin rep el 'no' que el situa a la vora del precipici

Juan Urdangarin encara no coneix la parella del seu pare

A mesura que passen els dies, Juan Urdangarin coneix nous detalls de la relació que manté el seu pare amb Ainhoa Armentia. Gran part de la informació que rep el jove, com els seus germans, procedeix dels mitjans de comunicació. Iñaki va optar des del primer moment per ser molt discret i portar aquest romanç amb la màxima discreció possible.

Una de les darreres persones a donar més dades sobre aquesta història d'amor ha estat Antonia Acebo, la mare d'Ainhoa. En una conversa que va mantenir en exclusiva amb Viva la vida va voler aclarir uns quants aspectes sobre la parella.

Una de les revelacions que va fer aquesta dona és que ni Juan Urdangarin ni cap dels seus germans coneixien la parella del seu pare. «No, ja et dic que no», assegurava amb rotunditat. En alguna ocasió, Pablo, un altre dels fills d'Iñaki va dir que no li importaria que els la presentessin.

No obstant això, aquelles paraules no van agradar res a la seva mare, que el va veure com un gest una mica desafortunat per part seva. Així ho va reconèixer fa uns dies al seu bloc de Lecturas la periodista Pilar Eyre. En qualsevol cas, el jove tractava de ser educat i políticament correcte en les respostes, fet que no va ser interpretat així per Cristina.

Antonia va revelar, a més, que els seus nets tampoc no havien conegut l'exjugador d'handbol. Intenten mantenir-los aliens a la relació, perquè no es vegin sotmesos a l'assetjament mediàtic. Es troben molt «protegits per la família, no tenen res a veure amb això».

Muntatge d'Iñaki Urdangarin i el seu fill.
Juan Urdangarin no coneix encara la nova parella d'Iñaki | CatalunyaDiari

Entén que «no són persones públiques com els fills de la infanta». A això també se li uneix que són menors d'edat.

Juan Urdangarin ha anat rebent informació amb comptagotes sobre el romanç d'Iñaki. Hi ha molts detalls que no li han quedat prou clars en aquesta història. Principalment pel silenci de l'exduc, que intentava portar-ho tot amb molt de secretisme.

A la mare d'Ainhoa se li va preguntar si ella continua vivint amb el seu exmarit. «No t'ho diré, però la relació entre ells és molt bona», va declarar a José Antonio Avilés. Confirmava, a més, que la seva filla no els havia presentat el seu xicot.

El col·laborador de Telecinco, que va aconseguir les declaracions en exclusiva, va assegurar que la relació s'hauria iniciat a finals d'agost del 2021. Per tant, ja fa uns quants mesos que estaven junts, com corroboraven algunes fotos que s'han anat destapant.

Ha assenyalat que l'exmarit d'Armentia «sí que tenia esperances a arreglar» la situació. Però quan es publiquen les imatges de la parella de la mà, qualsevol intent de reconciliació s'acaba esfumant. En aquell moment, «ella i el seu marit no estan junts, malgrat que sí que viuen al mateix domicili», apunta el tertulià.

Iñaki Urdangarín.
Juan Urdangarin intenta mantenir la calma malgrat la delicada situació que viu la seva família | Europa Press

 

Juan Urdangarin, pendent del futur del seu pare

Juan Urdangarin està molt pendent del que faci Iñaki en el futur. En els últims dies s'ha conegut que la seva intenció és traslladar-se a Barcelona per fer unes pràctiques com a coach al club blaugrana. Així tindria l'oportunitat de tornar a la casa esportiva.

Però també han sortit informacions que indicaven que l'exduc de Palma tenia intenció de buscar-se una nova casa. Seria el niuet d'amor que compartiria amb la seva xicota a Vitòria. En qualsevol cas, es tracten de meres especulacions que estan pendents de confirmació per part dels protagonistes.

La família d'Ainhoa sí que era coneixedora del romanç abans que sortissin a la llum les imatges en una revista. No es van mostrar sorpresos, encara que sí que es van veure una mica desbordats per la pressió mediàtica. «Va ser una mica bogeria», va assenyalar la mare.

D'una manera molt semblant es podria pronunciar Juan Urdangarin. Va passar de portar una vida molt tranquil·la a Madrid a posar-se al punt de mira de la premsa, interessada a conèixer la situació matrimonial dels seus pares.