Presentador Juan y Medio

Juan y Medio confessa a la seva xicota que ha de marxar i posa una condició

Juan y Medio acaba d'anunciar un canvi inesperat a la seva vida

Juan y Medio ha començat el mes de setembre anunciant allò que pot ser un canvi de vida definitiu i important. El presentador andalús que farà 60 anys al desembre no pensa, de moment, en jubilar-se.

Actualment, viu a Sevilla i, des del 2009, presenta el programa de la tarda a Canal Sur, La tarde aquí y ahora i el condueix amb Eva Ruiz. En diverses ocasions, li he preguntat a Juan i Medio per la seva poca presència en mitjans de cobertura nacional.

De fet, malgrat no veure'l sovint, la majoria d'espanyols el tenen com a un presentador de referència i ho segueix recordant amb afecte. Espais com Menuda Noche, Pánico en el plató, Vídeos, videos o Inocente, inocente, continuen molt presents a la memòria televisiva d'aquest país.

Amb els anys, Juan y Medio s'ha anat acomodant a la televisió autonòmica andalusa. Allí ha organitzat la seva vida, podent anar cada dia a casa i mantenint la seva vida personal allunyada de l'interès públic.

Muntatge de Juan y Medio amb Eva Ruiz
Juan y Medio i Eva Ruiz són els presentadors de 'La tarde, aquí y ahora'. | Canva

El format del programa també li agrada i, malgrat que ha tingut suculentes ofertes de mitjans més grans, les ha anat declinant. Si té parella o no és un fet que en Juan sempre manté en secret. Quan li pregunten pel tema, juga a despistar, ja que és un home que gaudeix molt de la solteria i la llibertat.

Al seu moment, es va rumorejar que podia tenir una relació amb la seva companya Eva Ruiz, però tots dos ho van desmentir. Sigui com sigui, la notícia que acaba de donar el presentador ha caigut com un gerro d'aigua freda a casa seva.

Juan y Medio fitxa per TVE

Juan y Medio s'ha resistit durant molt de temps als canvis, però ara acaba d'anunciar el seu fitxatge per Televisión Española (TVE). Allí presentarà Dúos increíbles, un espai de música en directe que reunirà duos de cantants de generacions diferents.

Juan serà «l'encarregat de fer que actuacions, entrevistes, votacions i altres elements del programa flueixin amb ritme i humor a cada entrega». El programa està produït pel Grup Ganga i portarà el presentador a competir en l'horari de màxima audiència un dia a la setmana.

A Canal Sur, el fitxatge del seu presentador estrella els ha semblat força malament. Tenen por que això sigui el principi de la fi de la presència de Juan y Medio a la televisió autonòmica.

En el seu moment, es va apuntar que la productora en què participava i responsable del programa de les tardes a Canal Sur deixaria de treballar-hi. El canvi polític a Andalusia semblava que hi canviaria també la graella de Canal Sur.

Finalment no ha estat així i Juan y Medio ha reafirmat el seu lideratge mediàtic i ha continuat sent el principal atractiu per als espectadors andalusos. La seva empresa factura anualment gairebé cinc milions d'euros a la cadena pública per aquest programa diari.

Juan y Medio entusiasmat amb el seu nou projecte televisiu

La intenció de Juan y Medio és compaginar la seva feina diària a Canal Sur amb el nou programa de TVE. A La Primera haurà de bregar amb dos grups d'artistes, els veterans i les promeses, que cantaran junts, primerament, sense veure's les cares.

Es formaran parelles, que competiran entre si, amb el risc afegit de ser eliminats pel públic del plató. Els temes que es cantaran són èxits de sempre, però amb la reinterpretació de les noves generacions. Tot està enfocat a intentar un èxit televisiu alhora que musical, que captivi el públic de tota la vida i els més joves.

Juan y Medio està encantat amb la proposta. Forma part de la classe de programes que li agraden: allunyats del món del cor, blancs i per a tota la família.

▶️ Vídeo del dia