El judici de Belén Esteban contra una famosa de Telecinco que li pot sortir molt car

La col·laboradora la va denunciar per diversos delictes contra l'honor

Belén Esteban llorando en 'Sálvame' al hablar del desalojo de la casa de Toño Sanchís
Belén Esteban podria pagar molt car el que va fer  | Telecinco

Han passat ja anys de l'edició de 'GH VIP 3' en què Belén Esteban va aconseguir ser la més estimada pel públic, motiu pel qual va aconseguir guanyar el 'reality' dels famosos que tornava a emetre's després de diversos anys.

En aquesta edició es va produir un dels enfrontaments més tibants de Belén Esteban. La col·laboradora va tenir moltíssimes disputes amb Ángela Portero. La periodista va assegurar que Belén havia estat la seva «gran decepció», i que no consentiria el menyspreu a la casa de Guadalix.

Celebració del judici

Cinc anys després d'aquests tibants enfrontaments, i segons afirma 'Periodista Digital', s'ha celebrat el judici fonamentat en la demanda que va interposar Portero arran de les acusacions infundades i lesives, i menyspreus abocats en contra del seu honor.

En una de les gales del programa, Belén Esteban es va acostar a Ángela Portero per a demanar-li disculpes per tot el que havia dit. Tanmateix, això no va ser suficient per a la periodista, ja que va assegurar que mai va arribar a disculpar-se en privat. Això va suposar una de les pitjors notícies professionals per a ella perquè la cadena es va posicionar a favor de Belén Esteban, prescindint d'Ángela Portero a 'Sálvame'.

Ángela Portero va sofrir depressió

Després d'això, Portero es va veure molt afectada professionalment, fins i tot va arribar a patir depressió. 'Periodista Digital' ha informat que el 10 de març es va celebrar un judici en el qual es va tractar de vetllar en favor a l'honor i la intimitat de Portero. Van acudir-hi com a testimonis Aguasantas i una altra de les concursants de 'GH VIP3', qui va manifestar que «la Sra. Portero va ser vetada en diversos programes de televisió arran de les declaracions que va abocar Belén durant la convivència de ‘Gran Hermano'».

Aquesta notícia podria situar en el punt de mira Belén Esteban, ja que el seu comportament amb la periodista no va ser l'adequat. Ara, i cinc anys després, podria sortir tot a la llum i Belén Esteban hauria de pagar per tots els danys ocasionats a Ángela Portero.


Comentaris

envia el comentari