Àlex Casademunt en un primer pla mirant fixament a l'objectiu de la càmera

Judit, la dona i sòcia que va retornar el somriure a Álex Casademunt

El concursant d''OT' tenia un projecte empresarial amb la seva parella

La inesperada mort d'Álex Casademunt ha portat un dolor immens als seus pares i germans, als seus companys d''Operación Triunfo' i als seus amics. No obstant això, hi ha altres dues dones que sentiran de manera especial la seva pèrdua. Una és la seva filla Bruna, de 3 anys, i l'altra és Judit Puig, la seva parella.

Aquesta última és una dona desconeguda per al públic que va aconseguir que el cantant tingués una vida plena en tots els àmbits. Amb ella va trobar la serenitat, la felicitat i fins i tot projectes empresarials fora del món de la música.

Qui és Judit Puig?

L'actual parella d'Álex és una dona absolutament anònima. És més, té el seu compte en Instagram tancat. El cantant va compartir en les seves xarxes socials algunes fotografies amb la seva noia, que va arribar a la seva vida en un moment complicat. Just després que la relació amb Laia, la mare de la seva filla, no arribés a bon port.

Segons exposa el diari 'El Español', fonts de l'entorn de l'artista han reconegut que Judit «el va canviar en molts sentits, el va asserenar. El va fer madurar». I això potser li va fer tenir una vida més tranquil·la, centrada en la seva filla, en la seva parella i en els seus negocis.

La sòcia de Casademunt

En Judit sembla que Álex va trobar a un gran amor, el seu últim gran amor. No obstant això, en ella també va trobar a una companya d'aventures professionals. Sí, tots dos es compenetraven molt bé en l'àmbit empresarial i així van decidir posar en marxa una signatura de mitjons originals i personalitzats. Signatura que respon al nom de SonSocks i que va ser un dels grans projectes de Casademunt.

No obstant això, sembla que no era l'únic projecte que tenien entre mans. Així, Kike Calleja, reporter de 'Sálvame' ha explicat que, just unes hores després de l'accident mortal, la parella tenia una cita molt important. Segons sembla, havien de reunir-se per a «signar la documentació per a obrir una nova empresa de mitjons».

Aquesta aventura empresarial ja no podrà comptar amb Álex Casademunt i potser es veu posposada en el temps. Sí, perquè Judit Puig, com s'ha publicat en diferents mitjans, en aquests moments està absolutament destrossada.

El passat sentimental d'Álex Casademunt

Judit ha estat l'última parella del cantant, la que li ha fet gaudir d'un amor madur, serè i feliç. No obstant això, al llarg de la vida de l'artista, han existit més dones. Les seves relacions més sòlides per variades raons han estat amb Laia, la mare de la seva filla, i amb la presentadora Rocío Muñoz.

Amb aquesta última va compartir quatre anys i mig de la seva vida i fins i tot van tenir plans de noces. No obstant això, no van arribar a casar-se El motiu? Que ella es va enamorar perdudament d'un actor italià anomenat Raoul Bova, amb el qual segueix unida i amb el qual ha tingut dues filles.

Una altra de les dones que va marcar, sense cap dubte, la vida sentimental d'Álex Casademunt va ser la cantant Merche. La passió per la música que tots dos sentien i les seves personalitats jovials els van unir. Van estar junts més de quatre anys, durant els quals van arribar fins i tot a sorprendre'ns cantant junts. No obstant això, la vida els va portar per rumbs diferents, encara que sempre van mantenir una bona relació.

Tant és així que l'artista gaditana ha mostrat el seu dolor en xarxes socials per la mort del qual fos la seva parella. Ha compartit una fotografia de tots dos junts a la qual ha acompanyat del següent missatge: «Tinc l'ànima trencada en un milió de trossos... Sempre estaràs en el meu cor, Álex de la meva vida, les teves ganes de viure, el teu talent, les teves bogeries, el teu cor bonic».

Paraules a les quals ha afegit: «Molts anys junts i mai deixem d'estar-ho. Sento amb tota la meva ànima la teva pèrdua. El meu més sentit condol a tota la família. Bon viatge, bonic meu».

El seu amor a 'OT'

A més de les citades, Álex Casademunt va mantenir una relació amb una companya d''Operació Triunfo' i aquesta la vam conèixer anys després, perquè van ser molt discrets. En concret, va estar amb Verónica Romero, encara que es desconeix quant temps va durar el seu amor.

La jove, igual que la resta de participants del programa, està enfonsada per la defunció del seu amic. En xarxes socials ha compartit diverses imatges junts i les ha acompanyades d'aquestes sentides paraules: «Mañaco, quina sort la meva haver-te conegut! Ningú com tu em feia riure tant. Em quedo amb la teva suavitat, el teu sentit de l'humor i amb els milers de papallones que sentia sempre que et veia i em miraves amb aquests ulls blaus». Així mateix, ha afegit: «Mai vaig pensar que t'escriuria aquestes paraules i se'm parteix el cor. Ara ets un àngel revoltós fent riure a altres àngels. T'estimo amb tot el meu amor. Prepara't univers, que allà va un ésser de llum meravellós».