rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Judit Mascó, sobre els assetjaments sexuals del fotògraf Bruce Webber: «M’he quedat molt parada»

«Vaig treballar amb Bruce Webber fa molts i molts anys»
La model Judit Mascó, en una imatge d'arxiu | Vanity Fair

 

Judit Mascó és i ha estat una de les models catalanes més exitoses dels últims anys. Gràcies a la seva internacionalització, de fet, la barcelonina ha tingut l’ocasió de passar per algunes de les passarel·les més exclusives del planeta i també ha pogut posar pels fotògrafs amb més ressò del món de la moda.

 

Després de l’esclat que va reportar a la seva carrera aparèixer a la portada de la revista americana 'Sports Illustrated’ el 1990, aquesta va poder treballar amb una gran quantitat d’il·lustradors de ressò mundial com Hans Feurer, Outumuro, Steven Meisel i Bruce Webber.

 

 

Aquest últim, de fet, va saltar fa unes setmanes a la palestra després que fins a 28 models masculins el denunciessin —juntament amb el també fotògraf, Mario Testino— per haver-los fet tocaments i assetjaments sexuals.

 

«M’he quedat molt parada»

Ha estat la taxativa resposta de Judit Mascó després d’assabentar-se de la denúncia. «Vaig treballar amb Bruce Webber fa molts i molts anys», va explicar la model barcelonina mentre al·legava que «era una persona molt especial, molt artista i molt curiós».

 

 

En declaracions a ‘El Nacional’, la model va explicar que «a mi em va encantar i jo ho vaig viure com una experiència fantàstica i com una sort». Tot i això, va reconèixer que va quedar «parada» amb la desagradable revelació dels models esmentats.

 

Bruce Webber, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Així mateix, aquesta ha reconegut el problema de Webber. «És ben cert que el problema, en el seu cas, eren els homes» i que «per això, potser a mi no em va passar res. No ho hauria dit mai».

 

No li agrada que li diguin «la model catalana»

Ha estat l’anecdòtica explicació de Mascó al mitjà citat. De fet, després de tants anys en aquest món, va relatar que se la segueix catalogant com «la model catalana».

 

«A la Nieves Álvarez ningú li diu mai 'la model madrilenya'», va sentenciar finalment la model catalana.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris