YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La 'jugada' dels Reis a la foto de Nadal: l'altura de Sofia i Elionor

La imatge, sense cap dubte, crida l'atenció

Primer pla de la Princesa Elionor
La Princesa Elionor sempre en el punt de mira | GTRES

Els Reis no passen per un bon moment. La seva imatge està tacada pels escàndols de Joan Carles I, a qui fins i tot podrien retirar-li el títol de monarca, i les actituds dels seus nebots Froilà i Victòria Frederica tampoc els afavoreixen. Això sense passar per alt que els ciutadans estan molt decebuts amb la monarquia.

No obstant això, malgrat tot, Felip VI i la reina Letícia han volgut complir amb la tradició. Per això, com cada any per aquestes dates, han fet pública la seva felicitació nadalenca a través del portal web de la Casa Reial. La felicitació, protagonitzada per la princesa Elionor i la infanta Sofia, ha cridat l'atenció perquè sembla estar retocada.

La felicitació de Nadal dels Reis

Per evitar polèmiques, els Reis han decidit no aparèixer en la tradicional felicitació nadalenca. Així, han optat perquè les filles siguin les protagonistes. En concret, la princesa Elionor i la infanta Sofia apareixen molt somrients i vestides de manera informal.

La imatge va ser feta durant el recent viatge a Somao, que va ser reconegut com a Poble Exemplar dins dels Premis Princesa d'Astúries. La fotografia va acompanyada d'un senzill missatge signat pels Reis i les seves filles, escrit en castellà i en anglès: «Que aquest Nadal ens porti un Any Nou 2021 ple d'esperança. Amb els nostres millors desitjos».

Fotografia de la felicitació de Nadal de la Princesa Leonor i la seva germana la Infanta SofiaLa felicitació nadalenca ha sorprès per un aspecte relacionat amb les seves protagonistes | CASA REIAL

El 'retoc' de la imatge

La imatge podria sorprendre perquè no apareixen ni el rei Felip ni la reina Letícia, però realment ens sorprèn perquè ha estat retocada. Com ho sabem? Si ens fixem, veiem com les dues filles dels Reis semblen tenir la mateixa alçada, quan en diferents actes oficials hem pogut veure que la princesa Elionor és més baixeta. És a dir, ja hem comprovat en alguna ocasió que la infanta Sofia, la menor de les dues, és una mica més alta que la seva germana.

Imatge de La princesa Elionor costat de la seva germana Sofia
En aquesta fotografia podem veure com la infanta Sofia és més alta | GTRES

Possiblement el que s'ha pretès és que la segona filla dels monarques no tingui més protagonisme que la princesa i hereva al tron. Per aquest motiu, Elionor apareix en primer pla i més ferma. D'aquesta manera, des de la Casa Reial s'ha volgut transmetre un missatge molt clar: la monarquia té futur en una jove que està allunyada dels escàndols del seu avi i que s'està preparant per accedir al tron. No obstant això, Elionor confia en la seva germana Sofia, la seva amiga i gran suport.

Altres felicitacions 'retocades'

No és la primera vegada que les felicitacions nadalenques de la Casa Reial generen 'polèmica'. Així, en més d'una ocasió han estat en el punt de mira per la seva imatge o els retocs. Cal recordar la felicitació del 2005, en què apareixien els reis  emèrits junt amb els set nets que tenien en aquell moment. Es veia molt clar que la imatge final havia estat feta amb diferents fotografies, és a dir, un muntatge poc professional. 

No obstant això, més tard es va saber que havia estat la reina Sofia qui havia fet el 'collage' i que, a més, se sentia orgullosa. Sembla que les felicitacions nadalenques reials mai deixen indiferents.


Comentaris

envia el comentari