Jugadors aficionats de pòquer que van guanyar grans premis

El pòquer cada cop és més popular. | Teresa González / Pixabay

Liron Hu Yo es va alçar guanyador en l’últim campionat espanyol de pòquer. Com ell, desenes de jugadors espanyols destaquen dins d’aquest joc. L’asiàtic va rellevar el primer lloc a l’espanyol Jordi Martínez, un altre dels noms reconeguts dins d’aquest àmbit. Martínez havia obtingut l’or tres anys consecutius abans de ser rellevat per Hu Yo. L’any passat, jugadors com ells i altres com David Moñino o Steve Enriquez van ser els protagonistes d’una competició que va estar molt renyida fins a l’últim moment. Però els grans triomfadors del pòquer no es troben només en presència física a les sales de joc; en els darrers anys el pòquer 'online' està guanyant adeptes i a la xarxa podem trobar alguns dels participants més destacats. Pots llegir l’entrevista a una guanyadora d’un torneig de 888Poker que va arribar a guanyar 30.000 euros invertint-ne només 5 en un torneig de Blast, per veure l’alt nivell que es pot trobar a la xarxa. 

De fet, la majoria dels qui participen en el campionat espanyol, o dels que hi participaran aquest any, ho faran perquè abans hauran d’haver aconseguit una entrada pel torneig competint a través d’Internet. El pòquer 'online' s'ha desenvolupat de forma ràpida amb l'arribada d'Internet que ha permès a més a més la diversificació d’aquest joc. 888Poker, per exemple, ha llançat els últims anys noves modalitats del joc que són difícils de trobar fora de la xarxa. Malgrat l'èxit dels tornejos presencials o dels campionats celebrats a llocs tan importants com Las Vegas o les Bahames, està creixent el nombre de persones que juguen a pòquer a través d’Internet, prova d'això són tots els que participen en el pòquer 'online' a 888, per exemple. Alguns dels jugadors que més guanys han obtingut a través del pòquer 'online' són, per exemple: Daniel Negreanu, Cesar Garcia, Leo Margets, Juan Manuel Pastor, Viktor Blom o Ana Marquez, entre altres. Alguns d’ells s’han arribat a emportar sumes importants de diners.

Internet ha transformat el món del joc i ha obert una nova finestra plena d’oportunitats a aquest sector. Els internautes que juguen al pòquer 'online' poden competir amb multitud de jugadors de tot el món sense haver de desplaçar-se de casa. Molts jugadors, de fet, s’han donat a conèixer precisament per emportar-se sumes de diners importants que estaven en joc en diverses competicions. L'oportunitat de poder competir amb qualsevol persona del món sense necessitat de desplaçar-se ha fet que, malgrat que les sales de joc segueixen sent un lloc important pels seguidors d’aquest joc, cada vegada hi hagi més persones que s’apuntin a participar-hi.

Alguns jugadors, de fet, han destacat sobretot a través d'Internet. És el cas d’Álvaro de la Iglesia, un jove estudiant de Dret espanyol que va saltar a la fama l’estiu passat quan es va anunciar que participaria en el festival de Marbella Estrellas PokerTour. Més de 2.500 persones es van apuntar a través d’Internat i van haver de competir a la xarxa per aconseguir entrar en la competició. Álvaro és el jugador més jove que ha participat en el campionat de Marbella, ja que fins llavors ningú amb la seva edat no hi havia pogut accedir. 


Comentaris

envia el comentari