Primer pla de Julia Janeiro.

Julia Janeiro pateix un accident de trànsit amb la seva parella

Julia janeiro va haver de ser traslladada a un centre mèdic

Julia Janeiro acaba d'emportar-se un gran ensurt. La filla de Jesulín i Campanario va patir un aparatós accident de trànsit amb la parella que els va obligar a ser traslladada a l'hospital. Els fets van passar dilluns, 17 de gener, en una de les principals avingudes de Majadahonda (Madrid), segons 'ABC'.

La jove viatjava al vehicle de la seva parella, el futbolista italià del Getafe B, Tommy Rossi. L'impacte va ser tan violent que el cotxe va quedar sinistre total, segons recull el mitjà.

Els serveis d'emergències van optar per derivar Julia a un centre mèdic per valorar si havia patit algun tipus de mal. Cal no oblidar que fa molt poc temps va passar pel quiròfan per sotmetre's a una operació de pit. Ella mateixa es va encarregar de compartir-ho a les xarxes socials amb els seus seguidors.

Per sort, no es van haver de lamentar greus danys personals i tot va quedar en un simple ensurt. Es desconeixen les causes de l'accident, però en aquest contratemps no es van veure implicats més vehicles.

La germana d'Andrea sembla que no guanya per a disgustos. A finals de l'any passat va patir una situació molt delicada que la va obligar a acudir als tribunals. La relació amb el seu ex Brayan Mejía es va anar enterbolint amb el temps i li va reclamar una ordre d'allunyament després d'haver mantingut una baralla al carrer amb ell.

Julia continua vivint a Madrid, on compatibilitza la faceta d'influencer amb els estudis. Des de fa temps fa col·laboracions amb algunes marques, però tampoc no vol descuidar la seva formació.

Julia Janeiro i la seva nova parella, amb un rostre seriós.
Julia Janeiro i la seva nova parella, amb un rostre seriós. | Europa Press 

En els últims dies, s'havia rumorejat que havia abandonat el centre on estava matriculada. Feia temps que n hi anava i això va fer saltar totes les alarmes. Continua fent el curs de Tècnica en activitats comercials.

El programa 'Viva la vida' es va encarregar de fer un seguiment a Julia Janeiro, comprovant que no assistia a classe des de feia dies. No es deixava veure gaire per l'IES d'Alarcón on cursa el cicle. És possible que s'hagués passat a la modalitat en línia.

En qualsevol cas, va voler aclarir-ho de manera molt gràfica publicant una foto amb els apunts per desmentir que ho hagués abandonat.

Malgrat la distància, els seus pares continuen molt pendents. Li van fer costat en tot moment quan va tenir problemes amb la seva antiga parella. De fet, la seva mare va viure-hi uns dies per calmar-la després d'haver suportat una situació molt tensa.

En qualsevol cas, la jove ha recuperat la il·lusió al costat de la seva nova parella. També espera amb molta expectació l'arribada del nou germà. Per tant, té motius més que de sobres per estar feliç.

Julia Janeiro llueix el seu nou escot

Julia Janeiro ha aconseguit fer-se un forat com influir a les xarxes socials. Des que complís la majoria d'edat ha anat guanyant seguidors a poc a poc, fins a acumular-ne més de 230.000 a Instagram.

Això li ha permès guanyar-se també la confiança de les marques, que hi recorren per promocionar els seus articles. Fa uns dies, va compartir amb els seus seguidors una imatge que no va passar desapercebuda per a ningú. Hi apareix molt elegant, presumint d'escot.

Julia Janeiro amb mascareta
Julia espera amb il·lusió l'arribada del seu nou germà. | GTRES 

Ho feia només uns mesos després que passés pel quiròfan per sotmetre's a un augment de pit. Juntament amb la imatge, va escriure en anglès «com un somni». Va comptar amb més de 6.600 «m'agrada» i com és habitual hi va desactivar els comentaris.

Julia Janeiro ha aconseguit fer-se un forat a les xarxes socials. Tot i això, sembla tenir clar que no desitja saber res de la televisió. En fuig i gairebé mai ha fet declaracions a la premsa en aquest temps.