Primer pla de Julia Janeiro.

Julia Janeiro, molt pendent de l'estat de la seva mare en els últims mesos d'embaràs

María José Campanario ja està de set mesos

Julia Janeiro i María José Campanario estan més unides que mai ara que l'odontòloga ha entrat a l'últim trimestre del seu embaràs.

La jove està molt emocionada amb l'arribada d'un nou membre a la família i es nota que cada vegada troba més a faltar a la seva mare.

Així, li ha dedicat unes paraules boniques a través de les xarxes socials. «Cada vegada que passa un segon i no hi ets, m'ofego al plor. Vine, brinda'm socors i allibera'm d'aquest trencament. Ara tanco els ulls i ets tu».

Primer pla de María José Campanario.
María José Campanario està molt unida a Julia Janeiro | Europa Press

La lletra d'una cançó que mostra el gran amor que sent per Campanario, que sempre ha estat al seu costat en els pitjors moments.

De fet, la dona de Jesulín ho deixava tot de banda per viatjar a Madrid i acompanyar a la seva nena durant el dolorós moment que passava amb el seu ex, Brayan Mejía. I és que Julia va portar als jutjats al futbolista per haver-la assetjat després de la seva ruptura i, fins i tot, va anar a l'hospital després d'una forta baralla.

Julia Janeiro amb mascareta
Julia Janeiro no passa per un bon moment personal | GTRES

Allunyada del focus mediàtic, sembla que la jove ja ha trobat l'estabilitat al costat de la seva nova parella, Tommy Rossi.

A més, deixava clar que no té cap intenció d'entrar al món de la televisió, ja que es volia centrar completament en els seus estudis. «Mai, no m'aportaria res que m'interessi i encara menys que em beneficiï», parlava sobre el rumor que participaria en un reality.

María José Campanario ja presumeix amb orgull de la seva panxa

Una cosa que té en comú amb la seva germana gran, Andrea Janeiro, és que ja s'hauria independitzat amb el seu noi gràcies a l'ajuda de la seva mare. Segons les últimes informacions, Belén Esteban hauria comprat un luxós apartament a la primogènita de Jesulín, que també viu a Madrid.

Tot i això, sembla que segueix sense tenir gaire relació amb el seu pare, cosa que la col·laboradora de Sálvame ha retret més d'una vegada al seu ex.

Julia Janeiro acompanyada per la seva mare María José.
Julia Janeiro acompanyada per la seva mare després de la seva operació de pit | Europa Press

D'altra banda, María José Campanario, que s'ha protegit al màxim durant tot l'embaràs, sembla que ja s'ha atrevit a sortir en públic.

Així es deixava veure fa poc presumint d'una panxeta de set mesos. L'odontòloga estava tenint molta cura pel bé del fill que espera, ja que és pacient de risc a causa de la fibromiàlgia que pateix.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín després d'una cita mèdica | Mediaset

Una afecció crònica que causa dolor a tot el cos, fatiga i altres símptomes, i que li ha donat més d'un ensurt al llarg dels anys.

De fet, a les primeres fotos que es veien de la dona de Jesulín, ella feia tot el possible per tapar-se la notòria panxa.

Però, gairebé al final del seu embaràs, sembla que Campanario ja ha perdut la por. Bona prova és que, segons la revista Lecturas, «acaba d'apuntar-se al gimnàs, on fa exercicis per preparar-se físicament per al part».

El tercer fill del torero i l'odontòloga, que ja se sap que és una nena, naixerà al juny. Cosa que alegrarà a tota la família, sobretot als seus germans: Júlia de 18 i Jesús de 15 anys.

▶️ Julia Janeiro sufre un terrible accidente que acaba en siniestro total

Així, serà una nova etapa per a la parella, encara que María José ja va explicar que viuria l'embaràs «d'una manera totalment diferent de les dues anteriors».

Tot i que l'arribada d'aquest bebè va ser tota una sorpresa per a la parella, no hi ha dubte que els ha fet molt feliços. «Durant aquests anys, ho havíem pensat moltes vegades, però per unes coses o per altres no va arribar. I ara, que és quan menys ho esperàvem, ve», deien.