Pla general de Julia Janeiro

Julia Janeiro fa front a la realitat familiar que el seu pare mantenia oculta

Julia Janeiro viu en una situació familiar extraordinària

Julia Janeiro és un dels noms del moment; la filla de Jesulín de Ubrique ha esdevingut influencer, tot i que es vol mantenir allunyada dels focus. No obstant això, és inevitable que aparegui a les principals notícies sobre la seva mediàtica família.

La jove s'ha convertit en tota una diana per a la premsa rosa i no n'hi ha per menys. La influencer ha sortit amb tres jugadors de futbol i s'acaba de mudar amb la seva parella actual, Tommy Rossi. Encara que Julia Janeiro no només es dedica a les xarxes, la noia està dedicada als seus estudis, un grau mitjà.

Cal destacar que Julia manté una bona relació amb María José Campanario i Jesulín de Ubrique. La filla gran de la parella vivia amb ells fins fa poc, quan Julia Janeiro es va independitzar i se'n va anar a viure a Getafe.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.
Julia Janeiro no dona detalls de la seva vida familiar | CatalunyaDiari

Tot i això, no és l'única persona a la família amb qui es porta a les meravelles amb els seus pares. Parlem de Víctor Janeiro, el germà de Jesulín manté una estreta relació amb la família. Ara, el torero es troba concursant a Pesadilla en el paraíso i els seus familiars no el poden trobar més a faltar.

«El torero no pot fer res sense mi»

El concursant està sortejant totes les nominacions i podria ser el guanyador de la nova edició del programa. I és que el món rural és l'especialitat de l'oncle de Julia Janeiro.

Víctor assumia durant el concurs que no vol pensar gaire en la seva família, ja que tem desmoralitzar-se. Aquesta reflexió ha fet que alguns dels seus companys li preguntessin sobre com és el tracte amb els germans. «Els meus germans es barallaven tots per dormir amb mi», comentava.

El torero recordava com el «feien plorar i tot, que no vull dormir amb ells». Aquest lligam tan fort mai no s'ha ensorrat, ni tan sols quan Humberto Janeiro va morir. Víctor confessava que «el torero no pot fer res sense mi».

«Són molt pesats», feia broma. I és que l'oncle de Julia Janeiro és un dels grans pilars de la família, per a ells és un home amb qui sempre poden plorar». Així ho ha ratificat Beatriz Trapote, la seva dona. «Jo no paro d'agafar el telèfon i pensar 'ai no, que és a la granja'. Perquè ell sempre hi és per escoltar-te, per resoldre problemes, per donar-te suport i ho està demostrant».

Cosa que fins i tot els seus companys de concurs que ja són fora han sabut valorar. «Ell ha escoltat tothom i no li ha calgut ni defensar ningú». Tots apunten a la humilitat del granger.

No obstant això, la premsa rosa no para de titllar l'actitud de Julia Janeiro com a malgastadora i consentida. Va ser tota una bomba quan l'aniversari de la majoria d'edat els pares li van regalar una operació d'augment de pits.

Julia Janeiro, per la seva banda, prefereix mantenir-se allunyada dels focus de la televisió. S'estima més mantenir un perfil baix davant de les càmeres, encara que pel seu perfil comparteixi tot el que fa i on va.