Primer pla de Julia Janeiro.

Julia Janeiro trenca el seu silenci i aclareix per fi un tema tabú: «Mai més»

Julia Janeiro parla sense censura per primer cop

Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, s'ha caracteritzat per fer la seva vida sense importar-li tot allò que l'opinió pública en pensi. La jove, que va veure com la seva popularitat creixia de manera notable des que va complir la majoria d'edat, per fi ha parlat obertament a les seves xarxes.

La germana d'Andrea Janeiro sap que suscita molt d'interès entre els professionals del món rosa. I vol fer-se valdre durant aquests primers anys que està tan exposada a les opinions de tothom.

Julia Janeiro i Tommy Rossi.
Julia Janeiro, amb la seva parella Tommy Rossi, ha trencat el seu silenci a Instagram. | Europa Press
 

Durant aquest temps, la influencer i parella del jugador del Getafe, Tommy Rossi, no explicat gaires aspectes personals de la seva vida. A través de les seves històries, sí que podem veure el seu estil de vida, els seus gustos i l'amor que sent per la seva parella.

Julia Janeiro aclareix si participarà a 'Supervivientes 2022'

Però la filla de Jesulín i Campanario ha pres la decisió de parlar de certs temes perquè deixar-los clars d'una vegada. Aquest dimarts, la influencer ha fet una breu ronda de preguntes a través de les històries del seu compte oficial d'Instagram.

Aquesta és una pràctica molt habitual entre els influencers de moda, que cada cert temps plantegen un joc de preguntes i respostes perquè els seus seguidors els coneguin millor.

Així, Julia Janeiro ha contestat una sèrie de qüestions, algunes referides al seu possible futur professional als mitjans de comunicació i, concretament, sobre el realitySupervivientes.

Story d'Instagram de Julia Janeiro en què respon la pregunta sobre si participaria en algun reality.
Julia Janeiro ha negat la seva participació a 'Supervivientes' a través de les seves històries d'Instagram. | CatalunyaDiari

 

Julia ha estat molt contundent a l'hora de parlar sobre l'opció de participar en el reality per excel·lència de Telecinco. Així, ha dit que «no, mai. No m'aportaria res que m'interessi, i molts menys que em beneficiï», sentenciava fermament la noia, fa unes hores.

Amb la seva resposta, Paolo Vasile perd l'esperança de fitxar la filla de Jesulín pel seu reality estrella, que començarà la primavera que ve. En el seu moment, en certs mitjans ja es va filtrar que la idea de la filla de Maria José Campanario era mantenir-se fora del focus televisiu. I segons les paraules d'avui, sembla que continuarà sent així.

La tallant resposta de Julia Janeiro que deixa tremolant els seus 'haters'

 Julia Janeiro ha respost altres preguntes que li han enviat els seus seguidors d'Instagram per negar alguns rumors que apuntaven que havia deixat d'estudiar. La filla gran de María José Campanario ha aclarit que segueix estudiant Activitats Comercials, un grau que cursa a una escola de Getafe, la ciutat madrilenya on viu des de fa un temps.

Julia Janeiro amb mascareta
Julia Janeiro ha dit prou i ha respost els seus 'haters' d'una forma contundent. | GTRES
 

D'altra banda, Julia Janeiro ha remès una tallant resposta a aquells que la critiquen dia rere dia. Encara que assegura que no fan perdre la son aquests comentaris pel suport que li donen la família i la parella.

«Em recolzo en la meva família, faig el que em ve de gust, com i quan em ve de gust sense que m'importi el que la gent de fora del meu cercle opini de mi. Al cap i a la fi, sempre hi haurà gent maleducada i sense valors. Gent que projecti les seves inseguretats intentant enfonsar els altres, i gent que es preocupa més per la vida dels altres que per la seva pròpia», ha sentenciat.

A més, Julia ha reconegut que li agrada més el color negre que el blanc, es decanta per la platja davant de la muntanya, i la paraula que la defineix és «resiliència».