Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.

Julia Janeiro, en xoc: asseguren que la seva herència està en perill

Julia Janeiro no sap si el seu pare podrà mantenir el seu nivell de despeses

Julia Janeiro Campanario té una vida de luxes i comoditats. Tot i haver-se criat lluny de l'entorn urbà, la seva vida va fer un gir quan va fer 18 anys i es va traslladar a la capital.

La jove 'influencer' porta un alt nivell de vida, una circumstància que podria canviar després de conèixer les últimes dades sobre el patrimoni del seu pare.

Aquesta setmana hem pogut assistir a la reaparició televisiva de Jesulín de Ubrique. El torero, que feia molt de temps que estava apartat del focus mediàtic per decisió pròpia, sembla haver canviat d'opinió.

Primer, el vam veure com a convidat de Pablo Motos a 'El Hormiguero', on va fer promoció d'un altre programa en què apareixia com a protagonista.

Foto de Julia Janeiro seriosa
Julia Janeiro no sap si podrà continuar amb el seu ritme de vida actual. | Cedida

'Camino a casa', conduït per Albert Espinosa, va suposar el retorn del pare de Julia Janeiro a la seva infància. Un recorregut per Ubrique, on va néixer Jesulín, des del col·legi on estudiava de nen a l'habitatge on va passar els seus primers anys de vida.

Pròximament, s'emetrà 'Mi casa es la tuya' a Telecinco, on el torero respondrà les preguntes de Bertín Osborne, com ja va fer el 2015.

Imatge de Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique
Jesús Janeiro serà entrevistat per Bertín Osborne a Telecinco. | Mediaset

L'altre programa que ha confirmat la presència de Jesulín com a nou concursant és 'MasterChef Celebrity'. La vuitena edició del talent show comptarà amb Janeiro com a fitxatge estrella, cosa que queda clara després de transcendir el que cobrarà per cada programa. El torero s'embutxacarà 30.000 euros per programa durant les setmanes que duri al concurs gastronòmic.

El pare de Julia Janeiro reapareix a la televisió amb diversos projectes

Per si no n'hi hagués prou, Jesulín prepara una sèrie documental sobre la seva vida. Una docusèrie que encara no se sap a quina plataforma s'emetrà, però que repassarà els moments més importants de la seva vida tant de l'àmbit professional com personal. Tots aquests projectes mostren un gir de guió per part de Jesulín cap als mitjans.

El motiu no seria cap altre que fer créixer els seus comptes bancaris. El torero al llarg dels anys ha dut a terme diferents inversions per rendibilitzar els seus guanys.

Uns guanys que s'han vist minvats amb el pas del temps, ja que fa anys que la seva activitat com a torero és esporàdica i no li resulta tan rendible com als seus inicis.

Captura de Jesulín de Ubrique a 'El Hormiguero' el dimecres, 3 de maig.
Jesulín reapareix a la televisió després de molt de temps apartat dels mitjans. | Antena 3

Així, Janeiro és administrador únic de Taurovox SL, empresa dedicada a la gestió d'espectacles que no registra vendes des del 2011. Altres empreses al seu nom, Explotaciones ganaderas de la sierra el Rosalejo y Lodoja SL, no presenten comptes al Registre Mercantil, ni registren cap activitat.

En general, l'estat de les seves inversions no s'assembla a l'època en què omplia places de bous. Amb Agrocoinver SL va intentar entrar al negoci de les benzineres, Ubrivalor SL i Rurrainver SL estaven centrades en la compravenda d'immobles. Empreses, totes elles, les xifres de les quals es troben des de fa alguns anys en punt mort, encara que no indiquen deutes significatius.

Què va ser d'Ambiciones, punt de trobada de la família Janeiro

Pel que fa a les seves propietats, Jesús té al seu nom la casa on viu amb la seva dona i els seus dos fills més petits. Es tracta d'un xalet a la urbanització Arcos Gardens a Jerez de la Frontera. A més, té un pis petit al centre d'Ubrique, però, sens dubte, és Ambiciones la propietat més coneguda del torero.

Imatge de la família de Jesulín de Ubrique.
Ambiciones es va convertir en el punt de trobada de la família Janeiro. | GTRES

La finca, que compta amb 300 hectàrees, va ser comprada el 1990 pel seu pare, Humberto Janeiro. Té una plaça de bous, capella, deu habitacions, una sala de trofeus i un gimnàs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Des que els pares del torero es van separar, fa 20 anys, ningú hi viu. Si bé al principi es va pensar que Ambiciones servís per a la celebració d'esdeveniments, finalment es va descartar aquesta opció.

Caldrà veure de quina manera invertirà Jesulín els beneficis generats d'aquestes últimes intervencions televisives que, sens dubte, li serviran per millorar els seus comptes.