Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Julia Otero enviant petons al públic

Julia Otero rep una gran notícia després del seu adeu de la televisió

El dimecres 12 d'abril, la periodista va emetre el seu últim programa de 'Días de la Tele'

Julia Otero és una de les periodistes més emblemàtiques del nostre país, i una de les més estimades. La seva trajectòria professional és exquisida i digna de grans reconeixements. Malauradament, la catalana nascuda a Galícia va patir una aturada professional després que li diagnostiquessin un càncer de còlon.

Tot i això, Otero va decidir fins al final contra aquesta maleïda malaltia tan present a la nostra societat i, finalment, va guanyar-li la batalla. De fet, va ser el febrer de l'any 2021 quan la periodista va anunciar el càncer que patia. Unes declaracions que van caure com un gerro d'aigua freda a tots els seus seguidors i seguidores. 

Primer pla de la periodista Julia Otero
Julia Otero va patir un càncer de còlon. | Twitter

Otero, rep la Medalla d'Honor de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona va aprovar el divendres 28 d'abril les Medalles d'Honor de Barcelona d'aquest any, que reconeixen aquelles persones que hagin contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i dels valors cívics. D'aquesta manera, una d'elles, és per la periodista Julia Otero. 

Així, a l'àmbit de ciutat, es distingeix la periodista Julia Otero, com a referent del món de la comunicació, en especial en ràdio i televisió, i model per a generacions de professionals. Posteriorment, ho va anunciar ella mateixa en una piulada a través de les seves xarxes socials. 

«Barcelona atorga la Medalla d'Honor 2023 a Júlia Otero. Felicitats!» .

Julia Otero va dir adeu a la televisió

Tot just fa unes setmanes, Julia Otero es va acomiadar de la televisió. Una marxa que, fins al moment, no se sap si és definitiva. El dimecres 12 d'abril, la comunicadora va emetre el seu darrer programa de 'Días de la Tele' a RTVE. Un comiat que va agafar tothom per sorpresa i va commocionar gran part de l'audiència.

«Moltíssimes gràcies a tots, aquí acaba la nostra aventura televisiva. Moltíssimes gràcies a tots vostès per haver estat a l'altre costat», començava. «Acaba aquesta primera temporada de 'Días de la Tele'. Un viatge en el qual hem volgut compartir grans records i algunes reflexions sobre el que ha significat i significa la televisió».

Unes declaracions que deixaven entre veure el seu adeu definitiu de la televisió. Tot i això, Julia Otero va deixar una porta oberta a una possible tornada. «Ens tornem a veure aviat, gràcies per la companyia i fins aviat. Bona nit», va concloure. Amb aquesta incògnita, és possible que la cadena aposti per una segona temporada del programa.

«Programa número 13. Avui acaba la temporada de 'Días de la Tele'. Us espero amb molt bons convidats! I amb Vicco de cirereta final», va piular al seu compte de Twitter.