Julia Otero respon a Bertín Osborne sobre els seus comentaris sobre les dones

El cantant madrileny, que ha tornat a protagonitzar una polèmica parlant sobre feminisme, comença a tenir rivals

Les polèmiques declaracions de Bertín Osborne són conegudes a les xarxes socials, i en més d’una ocasió han originat nombrosos enfrontaments entre usuaris que li donen suport i els que el critiquen per les seves opinions. Fins i tot, Osborne ha arribat a atacar directament a algun dels líders polítics del país, i no dubta a enviar missatges crítics sobre aquells que volen abolir la cacera o la tauromàquia. 

Osborne ataca el feminisme

Bertín ha volgut opinar a 'El País' sobre la situació actual del moviment feminista, i ha afirmat el següent: «No sé quins drets els hi falten a les dones que no hagin aconseguit avui en dia. A mi m’encantaria que aquells feministes anessin a Kuwait o marxessin a Iran, on lapiden a les dones encara o on les fan anar amb un sac que sembla el ‘sacamantecas’».

No satisfet amb aquestes paraules, l’artista ha continuat amb la seva crítica: «Per què no van allà? Per què no es queixen d’això? Per què no van a l’ambaixada d’Iran i es posen a la porta?...  Perquè a mi m’envien encara vídeos horribles de lapidacions de dones perquè s’han allitat amb un. Imaginat el que seria aquest país si succeís això».

Julia Otero respon a Bertín

Aquestes declaracions que, curiosament van passar desapercebudes per al diari que les va publicar, han estat ara contestades per la periodista Julia Otero  a través del seu perfil de Twitter recordant que el presentador ja apuntava maneres en la dècada dels 80. «Me pilló veinteañera y recién llegada a la tele. Aunque falta la pregunta.... que deduzco que fue si era machista. Preguntárse en el 88 tenía su mérito. Ya debía apuntar maneras», ha escrit la periodista d'Onda Cero. 

Altres crítiques que ha rebut Bertin Osborne

Era previsible que les polèmiques paraules del madrileny no triguessin a incendiar les xarxes socials, i ha estat a Twitter on més ciutadans han arremès contra Osborne.  A més a més, Gabriel Rufián, diputat d’ERC i una de les figures polítiques més conegudes del nostre país, li ha dedicat el següent missatge: «1.015 dones assassinades en deu anys. 

Una bretxa salarial del 23%. Un atur registrat del 17%. Unes 167.000 denúncies en 2018. Una bretxa en pensions del 37%. Un 67% de temporalitat laboral. I el que no està a les estadístiques. Però, escolta, que si Bertín Osborne diu que tot bé, llavors tot bé».

Molts ciutadans han arremès a Twitter contra el cantant madrileny
Molts ciutadans han arremès a Twitter contra el cantant | INSTAGRAM

 

També pots llegir...