Júlia Otero celebra el seu 60è aniversari amb la seva família

La periodista viu discretament en un barri de classe alta a Barcelona, amb la seva parella i la seva filla

Júlia Otero celebra els seus 60 anys | CatalunyaDiari.cat

Júlia Otero està de celebració. Aquest dilluns ha fet seixanta anys i s’ha convertit en tendència a les xarxes socials. La periodista d’Onda Cero està en plena forma i així ho ha estat demostrant durant la campanya electoral, entrevistant Pablo Casado, Pablo Iglesias i Pedro Sánchez.

A més a més, segons l’EGM d’Espanya, Otero s’ha consolidat com la segona veu més escoltada de la ràdio, després de Carles Francino, el periodista radiofònic líder d’audiència a la Cadena SER, i encara molt lluny de Toni Clapés, número u a Catalunya i conductor a RAC1.

Júlia celebra el seu aniversari discretament

Otero va néixer a Galícia, concretament a Monforte de Lemos, un dia com avui de l’any 1959. Mai ha ocultat la seva ideologia política, amb unes tendències d’esquerres que sempre comparteix a través del seu compte a Twitter, on la segueixen més d’un milió d’usuaris.

També destaca que la vida privada de la periodista no ha estat mai un secret, tanmateix sempre ha sabut com mantenir-la en un segon pla, sent reservada amb tot. Actualment conviu amb Josep Martínez, un doctor amb qui no s’ha casat, tot i que la seva parella més coneguda és el periodista Ramon Pellicer.

Júlia Otero amb la seva parella, el doctor Josep Martínez | CatalunyaDiari.cat

Des de ‘Vanitatis’ han compartit més informació respecte a la vida familiar de Júlia Otero a Barcelona, on viu i treballa. Concretament està instal·lada en un àtic de gairebé 300 metres quadrats, situat a les Tres Torres, un barri de classe alta que està al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la ciutat comtal.

Cada dia la periodista va fins a la Rambla, on estan els estudis d’Onda Cero perpresentar cada tarda el seu programa ‘Júlia en la Onda’. Per la seva part, la seva parella treballa com a cap d’Urgències a l’Hospital de Barcelona, a la Diagonal.

La parella té una filla que porta com a primer cognom el de la seva mare, tal com ho van decidir Júlia i Ramon quan va néixer. Candela Otero ja té 22 anys i estudia medicina per a especialitzar-se en neurocirurgia. A més a més, la jove també ha estudiat solfeig i, juntament amb els seus pares, porta una vida discreta.

Júlia Otero amb la seva filla Candela | CatalunyaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari