URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Julia Roberts coneix Messi al Santiago Bernabéu

L'actriu va fer-se una foto amb l'astre argentí després del partit

L'actriu Julia Roberts va fotografiar-se amb l'astre argentí, i els dos apareixien contents a la imatge que el davanter va publicar a Facebook: «A més d'un gran triomf, ahir vaig conèixer a una de les meves actrius favorites», explicava Messi. Va ser després que l'actriu conegués als jugadors del combinat de Madrid quan la nord-americana va voler ser al costat del millor jugador blaugrana i heroi del partit que acabava de firmar el gol de la victòria. 

El Santiago Bernabéu va rebre la visita de la famosa actriu Julia Roberts, que va passejar-se amb els seus fills per l'estadi i va conèixer a diversos jugadores del Reial Madrid, com ara Cristiano Ronaldo, Modric o Marcelo. També va fotografiar-se amb Florentino Pérez i una samarreta dedicada per a l'estrella de Hollywood. Tot plegat, un recorregut que l'entitat blanca va batejar amb el nom de 'El Clásico Experience'. 

 

 

La famosa actriu de Hollywood ha aparegut a pel·lícules mítiques com 'Pretty Woman', l'emblemàtica 'Notting Hill' o la més recent 'Agost'. Ha estat guardonada amb l'Oscar a la millor actriu pel seu paper al film 'Erin Brockovich', i compta amb un total de tres Globus d'Or al seu palmarès.