Julián Contreras confessa els seus problemes econòmics

Ha reconegut també que ara està molt millor que abans

Julián Contreras en una imagen de archivo.
Julián Contreras en una imatge d'arxiu. | Cedida

Julián Contreras es va asseure aquest passat dissabte a 'Sábado Deluxe' per tal de parlar de la relació amb els seus germans, Cayetano i Francisco Rivera i de com es troba ell després d'haver passat uns anys dolents. Sembla que el petit dels Ordóñez està genial, molt recuperat i li diu tothom. Explica que ha passat tres anys molt malament, però que ara es troba molt bé. També ha assegurat que els seus germans estan dolguts amb ell i no volen reprendre el contacte i ho ha d'acceptar.

Julián accepta que es va equivocar quan va marxar de les noces i va anar directe al Deluxe per parlar de les noces. Actualment viu del seu treball i assegura que ha hagut de reinventar-se des de fa tres anys, fent molts treballs: «Fa dos anys em vaig preparar per ser coach, que és del que exerceixo avui. També he estat treballant en un rentador de cotxes, he sigut jardiner, representant d'una signatura de cosmètics...», confessava Julián Contreras.

Importants deutes

Sembla que dels diners de GH ja no li queda gens perquè els deutes li col·lapsaven. Al programa van emetre un vídeo en el qual s'afirmava que amb el Deluxe podria haver guanyat 270.000 euros. Sumant-li els debats, les exclusives i Gran Hermano, van afirmar que en 6 anys podia haver guanyat 500.000 euros i es van preguntar que deutes tenia per gastar-ho tot i en què s'ho havia gastat. Julián es va queixar pel vídeo, va afirmar que no és així, que no li va semblar just que ho emetessin perquè ara va anar Hisenda per ell i no és així, segons ell, és fals.

El coach va assegurar que amb la pizzeria que havia muntat a Madrid va perdre molts diners, però també va dir que ara els deutes els té controlades. Li van preguntar si ha pagat als seus germans i va dir que encara no, però que els pagarà fins a l'últim euro. Francisco i Cayetano li van prestar diners a un dels seus germans petits amb la idea de treure-ho d'una dificultat, però sembla que Julián encara no l'hi ha retornat. «No tinc res a retreure als meus germans», confessava.

Relació distant amb els seus germans

Va explicar també al programa que no ha anat a conèixer a la seva neboda perquè no té una relació fluida i no va veure convenient presentar-se allí sense avisar encara que assegurava que va coincidir fa poc amb Cayetano i va anar a una trobada fortuïta, es van fer una abraçada i molt bé. Julián vol tenir una conversa amb els seus germans per demanar-los perdó i al programa li van preguntar que per què no els paga amb el que guanyava aquesta nit, però ell va assegurar que està intervingut i no pot tocar els diners per res.

María Patiño li va recordar que Kiko Rivera havia anat a un Deluxe per parlar malament dels seus germans i ara tenen una relació excel·lent pel que no entén que a ell encara no l'hagin perdonat. Julián va intentar resoldre la conversa dient que ha escrit un llibre que traurà el mes que ve en el qual parla dels seus sentiments sobre la família.


Comentaris

envia el comentari