Julián Contreras no hauria conegut encara el fill del seu germà Cayetano Rivera, segons Fran Rivera

El germà dels toreros va afirmar que havia conegut al seu nebot, però no seria cert, segons Rivera

Fran Rivera sufrió un robo en México
Fran Rivera en una imatge d'arxiu | Cedida

Fa només uns dies, Fran Rivera va anunciar una de les millors notícies de la seva vida. D'aquí a uns mesos tornarà a ser pare, juntament amb la seva dona Lourdes Montes, que està embarassada del seu segon fill. El torero està molt feliç per aquesta notícia, però com ho podia ser d'una altra manera, també està molest per la situació que està vivint el seu germà Cayetano Rivera amb el seu primer fill.

Segons ha explicat, la mala relació que mantenen els germans toreros amb el seu germà Julián Contreras ha arribat al seu límit. La relació que podien haver aconseguit amb el pas dels anys s'ha trencat definitivament i la raó podria ser el recent membre de la família Rivera.

Julián no ha conegut al fill de Cayetano

Una de les afirmacions que ha volgut deixar clar Rivera ha estat la del seu germà Julián Contreras que apuntava que havia passat temps amb el fill de Cayetano. Segons el torero, és mentida i ni tan sols ha conegut al seu nebot.

Amb la crítica al Julián, Rivera deixava clar que la relació entre germans no ha millorat.

La mala relación que se mantiene vigente entre Julián Contreras y sus hermanos Fran y Cayetano Rivera
La mala relació que es manté vigent entre Julián Contreras i els seus germans Fran i Cayetano Rivera | Cedida

 

Problemes familiars sabuts per tots

Després de saber-se que Julián Contreras no ha conegut el fill de Cayetano Rivera que va tenir amb la presentadora Eva González, el torero també va voler parlar de la possibilitat que ell mateix li presenti al que serà el seu tercer fill. «S'han de parlar moltes coses», ha reaccionat Fran Rivera. Però deixant clar una negativa, ja que «jo no seré el que doni el primer pas».

Fran Rivera creu fermament que és el seu germà ha de fer el primer pas si vol que la seva relació faci un gir cap a la reconciliació: «Quan algú ha fet alguna cosa regular, ha de donar la cara», ha dit el torero.

El tercer fill de Fran Rivera

Però Fran Rivera també ha realitzat declaracions sobre la gran notícia del segon embaràs de la seva dona Lourdes Montes. El torero ha explicat que tot i no saber encara el sexe del bebè, està resignat a què sigui una altra nena: «Jo ja he assimilat que només ser fabricar nenes», comentava amb un somriure.

Però de totes maneres, li agradaria tenir el seu primer nen: «El que vingui ben rebut serà. [...] Les nenes tenen un sentit diferent. Jo a les meves nenes me les emporto a tot arreu i he gaudit amb elles, però sempre un nen sembla que em farà més companyia».


Comentaris

envia el comentari