rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Julián Contreras contradiu Fran Rivera: «He conegut al fill d'en Cayetano»

Contreras continua molt distanciat del seu germà, Fran Rivera; «No tenim cap tipus de contacte»
Julián Contreras contradice a Fran Rivera | Cedida

 

La ferida entre Francisco Rivera i Julián Contreras no és d'aquelles que es pot tancar fàcilment. Ambdós germans, així mateix, han demostrat en diverses ocasions que les seves diferències són màximes i la situació sembla, ara mateix, insostenible

 

La fractura fraternal s'evidencia després de les taxatives paraules de Contreras. Aquest, així mateix, ha admès no tenir «cap tipus de contacte» amb el major dels Rivera, però que, a diferència del que assegura Fran Rivera, sí que ha tingut l'oportunitat de conèixer el fill de Cayetano Rivera.  

 

 

Julián Contreras contradiu Francisco Rivera

Fran Rivera, en arxiu | Cedida

 

«Què era mentida que jo havia conegut el menut?», va preguntar el mateix Julián Contreras de manera força burlesca durant l'entrevista esmentada. Per això mateix, Contreras va fer una proposta d'allò més sonada als mitjans de comunicació: «Perquè no quedeu tots un dia i aneu a per en Cayetano».

 

Una vegada abordat, segons Contreras, la pregunta hauria de ser la següent: «‘Cayetano, el teu germà ha conegut el teu nebot?’». Al fil de la revelació, Contreras tancava la seva declaració assegurant que Rivera no tindria més remei que dir que sí. 

La família suma innumerables problemes

Es tracta de l'eterna pugna. Si bé és cert que fa unes setmanes Rivera va explicar que Contreras no havia conegut el seu fill, també ho és que ara el mateix Contreras l'ha contradit.

 

Al fil dels problemes familiars, doncs, Rivera va assegurar que «s'ha de parlar de moltes coses», tot i que va afirmar: «Jo no seré el que doni el primer pas».

 

Fran Rivera creu fermament que és el seu germà ha de fer el primer pas si vol que la seva relació faci un gir cap a la reconciliació: «Quan algú ha fet alguna cosa regular, ha de donar la cara», ha dit el torero.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris