rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Julián Contreras es pronuncia després de sortir a la llum el seu desnonament

Després de diversos dies de saltar la notícia, el germà de Francisco i Cayetano Rivera ho ha desmentit
Julián Contreras Ordóñez ha parlat sobre el desnonament seu i del seu pare. | Cedida

Julián Contreras Jr. i el seu pare han estat desnonats de casa seva després de portar diversos mesos sense pagar el lloguer, almenys segons els mitjans del cor. Fa només uns dies que la notícia ha sortit a la llum i ha impactat profundament en la seva vida, però sembla que ell no està disposat a fer que aquesta informació circuli.

 

En les primeres paraules de Contreras sobre el seu desnonament en una petita entrevista al portal 'Jaleos', el germà petit de Fran i Cayetano Rivera ha volgut deixar clar quina era la seva situació, deixant clar que la notícia es falsa. De fet, ha assegurat ràpidament que en el moment oportú ho desmentirà tot.

Primera reacció després del desnonament

Segons ha dit Julián, no sap com ni d'on ha sortit aquesta notícia. Tot i això, el que si vol és que tot se solucioni com més aviat millor pel seu benestar, però sobretot pel del seu pare. Sembla que està esperant l'oportunitat perfecta per parlar clarament sobre el seu desnonament, per desmentir-lo.

 

«No tinc temps ni espai per fer-ho aquí. Amb sort ho farem en un altre lloc», ha dit sobre la notícia, que li ha arribat com un gerro d'aigua freda: «És una sensació molt desagradable perquè no hi ha espai per la veritat i les explicacions. No és així», ha dit Julián Contreras.

Francisco, Cayetano Rivera i Julián Contreras | Cedida

 

Julián Contreras ho nega tot

A més a més, ha continuat aclarint: «Mai he amagat quina és la meva situació. Insisteixo, no vull dir res més perquè ara mateix estic bastant molest, indignat». Les informacions sobre el seu desnonament i el del seu pare el van sorprendre, però de totes maneres no creu que sigui el moment oportú per parlar: «Quan pugui o on pugui, però no és per aquest mitjà, aquí impossible», ha dit davant les preguntes del mitjà citat.

 

La vida i situació econòmica del germà dels Rivera Ordóñez sempre ha estat de domini públic, inclús els seus pitjors moments. En relació al seu desnonament, ell està tranquil i se sent recolzat per la seva gent que l'estima, que és el que més l'importa. Però té clar que la notícia del desnonament s'haurà de solucionar i desmentir-se, segons ell.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris