Julián Contreras té greus problemes econòmics

El fill de Carmen Ordóñez ha concedit una entrevista a la revista 'Semana' per fer un repàs a la seva situació personal, econòmica i laboral durant el confinament

Julián Contreras abrassa un coixí al sofà de casa seva
Julián Contreras té greus problemes econòmics | Instagram

Julián Contreras Jr. ha tornat per voluntat pròpia al focus mediàtic malgrat que ell mateix va decidir allunyar-se'n fa uns mesos. La causa? Com en molts altres casos, el coronavirus. 

El fill de Carmen Ordóñez ha concedit una entrevista a la revista 'Semana' per fer un repàs a la seva situació personal, econòmica i laboral durant el confinament. Igual que quatre milions d'espanyols, Julián Contreras és a casa sota un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) sol·licitat per l'empresa en què treballa des d'un dia abans de decretar-se l'estat d'alarma.

«Jo sóc un 'ertorià' dels molts que hi ha voltant per aquí. Fins que es recuperi aquesta activitat no hi ha res a fer. Cal ocupar el temps perquè si no això et consumeix», confessava Contreras.

Problemes per arribar a final de mes

El germà de Francisco Rivera treballa com a relacions públiques al Bingo Copacabana, de manera que després de l'ERTO s'ha quedat en una situació d'incertesa a l'espera de rebre la prestació corresponent: «Fins que ens facin cas d'alguna manera, fins que passi alguna cosa positiva a la cúpula política» assenyalava el sevillà fent referència a l'endarreriment del pagament produït per l'allau d'expedients.

Julián ha reconegut estar en una situació econòmica complicada per l'absència d'ingressos, havent de recórrer als seus estalvis i arribant fins i tot a sol·licitar ajudes de l'Estat. 

«M'he interessat per totes (les ajudes) perquè jo estic en qualsevol situació. Ajudes a la hipoteca, al lloguer i de tot l'anunciat no n'hi ha cap activa, però cal tenir en compte també que hi ha persones que segurament ho estiguin passant pitjor que jo. Em sembla dramàtic que se segueixi pagant el gas, la llum... », revelava el sevillà.

Prorrogar el pagament del lloguer

El mateix Julián ha reconegut que va haver de contactar amb la seva arrendatària per prorrogar el pagament del lloguer de l'habitatge que comparteix amb el seu pare, que s'ha mantingut sota estricte confinament perquè és persona de risc i pateix problemes de visió.

«Jo tinc una nòmina i m'he vist retallat com qualsevol altre. Quan van decretar tot també ho van decretar per a mi. Truques per comunicar tot, ja no només pel fet que es rebaixi el lloguer o no, sinó perquè les dates de pagament canvien», relatava a la revista 'Semana'.

Per sort, el fill de Carmen Ordóñez no ha tingut cap problema a l'hora d'endarrerir aquest pagament. «No hem tingut cap problema, ni amb la meva llogatera ni amb cap dels serveis, però em sembla malament que hi hagi coses que s'hagin suspès de manera contundent» reconeixia el sevillà.

Contreras també s'ha mostrat crític amb algunes decisions del govern, com el pla de desescalada. «Crec que és un error el desconfinament perquè el nombre de contagiats encara és molt alt» indicava.

A més, Julián va confessar que dedicava els seus dies de confinament a escriure una novel·la amb tints eròtics, que pretén publicar pròximament, i que no trobava a faltar tenir parella. No obstant això, no va voler respondre preguntes sobre la relació amb els seus germans, Cayetano i Francisco Rivera.


Comentaris

envia el comentari