VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Julián Contreras veu la llum després d'una vida de sexe, addiccions i ruïna econòmica

El fill de Carmina Ordóñez també ha valorat la seva relació amb Cayetano i Francisco Rivera
Imatge d'arxiu de Julián Contreras | Catalunya Diari

 

Les orgies, pastilles i addiccions a medicacions han estat el pa de cada dia per Julián Contreras en els últims anys. El fill de Carmina Ordóñez va repassar a 'Sábado Deluxe' les darreres etapes de la seva vida, on ha reconegut que la crisi econòmica que patia l'ha obligat a canviar d'hàbits.

 

Entrevistat als platós de Telecinco, va admetre que ha dedicat «molt esforç» a millorar els seus costums. D'aquesta manera, ha revelat que el més complicat ha estat abandonar la medicació, ja que assegurava que «et genera un efecte de xarxa de seguretat que no vols trencar».

 

No obstant això, va admetre que «ho vaig deixar d'un cop sobre la taula», solució que desaconsella, ja que la millor forma és abandonar els tractaments «de mica en mica». Contreras, sotmès a «una pauta psicofarmacològica altíssima», creia que si no ho feia així, no hagués pogut superar les addiccions.

La relació de Julián Contreras i els germans Rivera

És ben sabut que Cayetano i Francisco Rivera no guarden una bona relació amb Julián Contreras. La fredor entre ells s'ha eixamplat en els últims anys, encara que el fill de Carmina Ordóñez no dubta en assegurar que considera que, en un futur, es tornaran a apropar.

 

«He pensat a inventar-me que està tot solucionat entre nosaltres», va explicar, cansat d'haver de parlar sobre el tema. Contreras va indicar que no ho ha fet per «no complicar-li la vida a ells». Tot i això, està confiat que aconseguirà recuperar el contacte amb els Rivera, encara que aquest no sigui «constant».

La reconciliació amb la seva família

Aprofundint sobre el tema familiar, Julián Contreras va revelar que va trucar a Cayetano Rivera per felicitar-lo pel naixement del seu fill, amb la seva dona Eva González. De la mateixa manera, li va comentar que li faria «il·lusió» conèixer al seu nebot, encara que això ho ha d'aprovar el pare.

 

En aquest context, va remarcar que «l'absència de relació no evidencia que existeixi una mala relació», deixant clar que, tot i no mantenir un contacte habitual amb els seus germans, tampoc hi ha un ambient crispat entre tots tres, pel que possiblement les postures es poden arribar a apropar.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris