IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Julián Muñoz, caçat de festa a les cinc de la matinada

El seu delicat estat de salut li va permetre sortir de la presó

«No deixeu que mori a presó», pregava Julián Muñoz al jutge, al·legant que, com a conseqüència d'una delicada malaltia, tenia pronosticat un període de vida «curt». Per aquest motiu, el Ministeri de Justícia va permetre, per «raons humanitàries i dignitat personal», la sortida de l'exalcalde de Marbella, el passat 6 de juny de 2016, concedint-li un estatus previ a la llibertat condicional. 

En aquells moments, Muñoz es va deixar veure molt delicat. Pràcticament no podia moure's sense tremolar i tampoc podia evitar que li caigués la baba. No obstant això, la seva figura sembla haver millorat notablement, tal com mostren les imatges amb què l'han caçat de festa, a les cinc de la matinada i ballant sevillanes, unes activitats no molt normals per a qui, teòricament, està terminal. 

De festa i ball

El bar de copes Trafalgar, ubicat a quinze quilòmetres de Marbella, va ser la localització d'aquesta història. Un vídeo publicat per 'El Español' deixa en evidència el discurs victimista de Julián Muñoz. En ell, es veu al polític ballant sevillanes, juntament amb una dona desconeguda. En les imatges, mostra un aspecte molt saludable, a més d'un bronzejat anormal per la temporada en què estem. 

Molts es preguntaven qui era l'enigmàtica dona que l'acompanyava i, a hores d'ara, continuen sense posar-li nom. El fet és que ambdós es van mostrar molt afectuosos durant la nit. Un exemple és la fotografia publicada, on apareixen somrients i abraçats. 

Imagen de Julián de fiesta junto a una desconocida mujer.
Imatge de la nit de Julián Muñoz amb una dona | El Español  

 

No aconsegueix ser invisible

No és la primera vegada que Julián Muñoz és enxampat durant una escapada inapropiada per algú en un delicat estat de salut, com suposadament es troba. Davant del perill de les càmeres, l'exalcalde de Marbella ha decidit traslladar-se a viure a una urbanització on passar més desapercebut. No obstant això, la seva imatge és molt reconeguda, motiu pel qual continua sense estar fora de perill. 

Ara bé, els escàndols no són tan repetitius com passava anteriorment. L'etapa en què anava al Víctor Beach de la Milla de Oro de Marbella, unes instal·lacions que visitava habitualment, va ser captat en múltiples ocasions. En les imatges, se'l podia veure prenent el Sol, gaudint de la platja i del mar i amb un estat de salut més positiu que el que se suposava. 

Julián Muñoz en la playa, con un aspecto muy mejorado.
Julián Muñoz, a la platja, sense rastre del seu delicat estat de salut | Cedida.

 

A Marbella no s'ho creuen

Diego Escona, responsable de la plataforma Marbella Se Queja, ha tornat a encapçalar les veus d'aquells que s'indignen al veure l'home que els va robar durant anys gaudint de llibertat i bona salut. Per això, reclamen que compleixi la condemna que li van imposar, ja que les imatges són evidència que la seva situació no és tan desfavorable com s'assegurava. 

«És que els de Marbella estem molt cremats. Julián Muñoz ha enganyat a la Justícia adduint una malaltia. Aquí està, fora, donant-se la gran vida i amb una imatge més bona que mai. Molts ciutadans ens escriuen per dir que no es creuen la malaltia, que ha pres el pèl a la justícia. I aquí està, tan fresc, ballant sevillanes», denúncia Escona.


Comentaris

envia el comentari