YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Julián Muñoz passarà a casa la resta de condemna per problemes de salut

L'Audiència Nacional ha acceptat el recurs interposat per l'exalcalde de Marbella, que tornarà a casa pels seus problemes de salut

Imagen de archivo de Julián Muñoz.
Julián Muñoz passarà la seva condemna a casa pels seus problemes de salut | Gtres

'Bones' notícies per a Julián Muñoz. L'exalcalde de Marbella, a Màlaga, s'ha fet amb la seva i finalment podrà passar la resta de la condemna penitenciària a casa. Els seus problemes de salut, de fet, han estat del detonant perquè el jutge en funcions de Vigilància Penitenciària de l'Audiència Nacional hagi estimat el recurs interposat pel seu advocat, Antonio José García Cabrera. 

Una mesura amb la qual Muñoz ja hi havia comptat. Tot i això, aquesta va ser aturada, en sec, quan va sortir a la llum un vídeo on l'expolític hi apareixia ballant sevillanes. Institucions penitenciàries, en aquesta línia, va prendre la decisió de retirar-li el dispositiu telemàtic de control domiciliari i va ordenar el seu ingrés al CIS de Cadis. 

Julián Muñoz podrà tornar a casa

Julián Muñoz en los juzgados.
Julián Muñoz travessa greus problemes de salut que han fet que es consideri el fet que pugui passar la resta de la seva condemna a casa | CatalunyaDiari.cat

 

I, tal com es pot comprovar a la imatge, Julián Muñoz està notablement més prim a causa dels seus problemes de salut. Si bé és cert que aquest haurà d'estar controlat a les nits, també ho és que la seva condició física —tal com es pot veure a les imatges— no és la millor i per això s'ha optat per l'arrest domiciliari. 

El mateix acte, en aquest sentit, destaca que «l'evolució de l'intern a dia d'avui és positiva, sense que es pugui constatar una incidència negativa» i, a més, també afegeix que la decisió respon al fet que es manté el pronòstic d'un Muñoz, que presenta una primatologia crònica de caràcter cardiovascular, metabòlic i respiratori. 

Finalment, pel què fa al vídeo de Muñoz ballant sevillanes, l'acte apunta que l'exalcalde de Marbella no va incomplir cap «norma o manament» i, per la qual cosa, aquest estava en condició de seguir la condemna imposada.                        

  


Comentaris

envia el comentari