IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Julián Muñoz ingressa novament en un Centre d'Inserció Social

El jutge ha ordenat que li retirin la polsera telemàtica després de la seva polèmica nit de festa a Mijas

Julian Muñoz
Julian Muñoz en una imatge d'arxiu  | cedida

La comentada i polèmica nit de sevillanes de Julián Muñoz, que va sortir a la llum la setmana passada, sembla que li portarà molts més problemes dels que s'esperava l'exalcalde de Marbella, que ha estat citat pel centre d'Inserció Social d'Algeciras. 

Tal com apunta el portal 'Look', el magistrat que porta el seu cas podria tenir en compte la seva festa, i és que hem de recordar que el motiu pel qual va abandonar l'any 2016 la presó va ser una «malaltia incurable», amb un pronòstic molt «desfavorable» a mitjà termini. Amb tot, la seva recent bacanal nocturna podria demostrar que el seu estat de salut no és tan dolent com per no entrar a presó. 

En aquest sentit, el Centre d'Inserció Social d'Algeciras va citar aquest cap de setmana Muñoz, sense donar-li una hora per sortir, que podria implicar «que no podrà fer-ho», segons ha lamentat el seu advocat, José García Cabrera. El lletrat també ha explicat que recorreran la decisió, perquè «no se li ha comunicat cap motiu» per retirar-li la polsera telemàtica. 

L'exalcalde, obligat a portar la polsera gran part de la setmana

L'any 2016, quan Julián va abandonar la presó per la seva suposada malaltia, el jutge el va deixar sortir amb la condició de portar una polsera telemàtica gran part de la setmana, de dilluns a dijous. És per això que, en el moment d'acudir a la polèmica festa, teorèticament no va cometre cap delicte, però les imatges i la seva gran repercussió han obligat la justícia a reaccionar. 

Imagen de Julián de fiesta junto a una desconocida mujer.
Julián Muñoz al costat d'una misteriosa dona | 'El Español'

 Una nit de festa que li ha portat molts maldecaps

Tot va començar arran d'un vídeo publicat per 'El Español' en exclusiva la setmana passada, on es podia veure l'exalcalde de festa, amb una actitud que tenia poc a veure amb la seva suposada malaltia, gràcies a la qual va aconseguir la llibertat. De fet, en el seu moment, l'any 2016, va assegurar que estava «tan dèbil que ni tan sols va ser capaç de desplaçar-se ni contenir la seva bava».

«No deixeu que em mori a la presó», van ser les aparentment desesperades paraules de Muñoz al jutge, que finalment va acceptar la seva sortida, sota les condicions mencionades, per «raons humanitàries i dignitat personal». Ara, tot fa pensar que, o ha estat una mentida, o la llibertat li ha anat molt bé, fins a tal punt que ha pogut sortir de festa tota la nit amb la seva nova parella. 

A Marbella, són molts els que creuen que el seu exalcalde ha «enganyat la Justícia», al·legant una malaltia que, tot i ser «crònica i irreversible» segons els professionals mèdics, no es fa notar tan greument com ell va assegurar, i exigeixen que compleixi la totalitat de la pena que li va imposar el jutge a la presó. 


Comentaris

envia el comentari