Julio Iglesias creu que la prova de paternitat de Javier Santos no és legal

L'advocat del cantant considera que hi ha prou indicis per reobrir la causa

Javier Santos con su abogado.
Javier Santos amb el seu advocat | CatalunyaDiari.cat

Els advocats de Julio Iglesias han presentat aquest dimecres 26 de setembre un recurs contra la demanda de paternitat que va fer Javier Santos. El seu escrit qüestiona la manera en què es va obtenir l'ADN del cantant i asseguren que el cas ja va ser jutjat. 

El bufet de Fernando Osuna, que porta la defensa d'Iglesias, considera que Santos «defensa l'indefensable», ja que ja s'ha demostrat que no és fill del famós artista i pare d'Enrique Iglesias. 

Restes biològiques agafades de les escombraries

Javier Santos ha redactat un escrit on explica amb tots els detalls possibles el recurs dels lletrats del seu presumpte pare. Segons ell, argumenten que no és possible obrir una causa contra l'intèrpret, ja que les proves es van obtenir de forma il·legal

Consideren que no s'ha d'admetre unes restes biològiques que es van obtenir a les escombraries i a més consideren que ja es va demostrar davant els tribunals que no existeix cap lligam de sang entre Julio Iglesias i Javier Santos. Els advocats d'aquest últim insisteixen, però, que si existeixen noves proves, com un nou test biològic, es pot reobrir un cas, fins i tot amb una sentència ferma. 

Javier Santos y Julio Iglesias
Javier Santos i Julio Iglesias en un fotomuntatge | CatalunyaDiari.cat

 

El futur de la prova il·lícita

Les restes biològiques que va aconseguir el que podria ser germà d'Enrique i Julio José Iglesias són una prova totalment vàlida segons els seus lletrats. Aquests consideren que no existeix cap motiu perquè siguin rebutjades ni qüestionades

Fernando Osuna afirmava al respecte que «no substitueix a la prova biològica de paternitat acordada en un procediment civil, però tampoc exclou que sigui una prova que s'hagi de tenir en consideració».

Julio Iglesias no ha dit res respecte a la polèmica

Julio Iglesias no s'ha volgut pronunciar en cap moment sobre el procés judicial i sempre ha deixat que siguin els seus advocats els que parlin en nom seu sobre la demanda de paternitat de Javier Santos. 

Tot i això, Osuna explicava al diari digital 'OkDiario' les moltes dificultats que ha tingut sempre per parlar amb la defensa del cantant. Ha explicat que aquest va voler allargar el procés judicial quan va demanar que el trasllat de la causa a Madrid. La Fiscalia de València que duia el cas s'hi va negar. 


Comentaris

envia el comentari