rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Julio Iglesias vol evitar la demanda de paternitat de Javier Sánchez

Javier Sánchez Santos, el seu fill no reconegut, ha presentat una demanda a València i el cantant es nega a ser jutjat a la ciutat
Julio Iglesias en una imatge d'arxiu. | cedida

Javier Sánchez Santos no pararà fins que el cantant Julio Iglesias el reconegui com el seu fill legítim. Aquesta batalla legal que fa quasi 20 anys que perdura podria acabar més aviat de l'esperat, almenys, això és el que pretén Iglesias. D'aquí a una setmana, se li acaba el termini per respondre a una nova demanda de paternitat que va presentar Javier el passat juny.

 

Javier és el fill no reconegut del cantant, i tot i que en nombroses ocasions s'ha apuntat que era el seu fill, per l'ADN de familiars i el gran semblant físic, el cantant segueix sense cedir, negant-ho tot.

Batalla legal sense descans per Julio Iglesias

Però el jove no es dona per vençut. Tot i que el 1999 es va desestimar una demanda presentada sense que es presentessin proves d'ADN, Javier no va voler deixar-ho córrer. L'any passar 2017 va tornar a intentar-ho, presentant una altra demanda i, aquest cop, acompanyada d'una prova de parentiu.

Javier Sánchez Santos, el fill no reconegut de Julio Iglesias | Cedida

Va extreure ADN de la brossa dels familiars de Julio Iglesias, suposadament d'un dels seus fills, i es va constatar que hi havia fins a un 99,9% de coincidència. Però des de sempre, Javier Sánchez ha dit públicament que el seu pare és Julio Iglesias.

 

Ara es podria resoldre aquest judici en tan sols uns dies. El 27 de juliol és la data límit per que el cantant respongui a la demanda de paternitat que se li va enviar des dels Jutjats de València. Però Julio Iglesias es nega a ser jutjat en aquesta ciutat, al·legant que el procés judicial «ha de tramitar-se a Madrid perquè sosté que és allí on se situa el seu últim domicili i no a Marbella, on se li ha notificat la demanda», segons el mitjà local 'Las Provincias'.

 

Intenta endarrerir el cas

L'advocat de Sánchez Santos va considerar que l'estratègia de Julio Iglesias per portar el cas a València té com a intenció retardar «el cas tot el que pot». «Primer, per negar-se a recollir la demanda i ara amb la competència dels tribunals», va afegir el lletrat.

 

Davant d'aquesta situació, el fill no legítim de l'artista ha presentat un recurs de súplica al Jutjat de Primera Instància número 13 de València, on defèn que la comunicació de la demanda a Marbella és correcta, perquè el cantant té una residència allí.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris