rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Julio Iglesias deixarà sense herència a un dels seus fills

Tot sembla indicar que Enrique Iglesias no gaudirà de la fortuna del cantant
Julio Iglesias desheretarà a un dels seus fills | Lecturas

 

Julio Iglesias ha acaparat moltes de les portades en les últimes setmanes. La possible relació patern-filial que podria mantenir amb Javier Sánchez han generat grans incògnites al seu voltant. Ara bé, sembla clar que, encara que es confirmin els rumors, no gaudirà dels mateixos privilegis que els seus fills.

 

D'aquesta manera, sembla complicat que Sánchez pugui ser inclòs a l'herència del cantant. A més, a banda del teòric novè fill, es creu que tampoc gaudirà de la fortuna un dels teòrics hereus de l'artista. Així ho va assegurar María Eugenia Yagüe a 'La mañana' de TVE.

 

Detallant que la informació se la va donar el mateix Julio Iglesias en una conversa informal, va assegurar que la decisió serà «una sorpresa» per l'afectat. En aquest sentit, va afirmar que «quan vegi el testament i vegi que no hi és» serà la primera vegada que s'assabenti de la decisió del seu pare.

Enrique Iglesias, l'assenyalat

La informació no portava noms concrets, encara que les pistes feien que s'apuntés directament cap a Enrique Iglesias. En aquest sentit, l'artista internacional podria ser el fill al qual afectaria més la pèrdua del seu pare, doncs li crearia un conflicte familiar de dimensions incalculables.

 

Enrique Iglesias podria quedar-se sense herència | Europa Press

 

En aquest sentit, s'apuntava que Miranda Rijnsburger, actual dona de Julio Iglesias, no gaudiria d'una bona relació amb el fill del cantant. D'aquesta manera, li hauria recriminat haver fet la seva carrera «pel seu compte», sense tenir interès pel benestar de la seva família.

 

A més, Julio, també es va molestar amb Enrique per haver desenvolupat la trajectòria sense tenir en consideració a la seva família. Davant d'això, l'artista hauria pogut decidir trencar tot llaç amb el seu fill, arribant fins al punt de deixar-lo sense herència, després de la seva mort.

Enrique i Julio Iglesias, allunyats

La relació entre Julio Iglesias i Enrique Iglesias està en un moment complicat. Ambdós es troben, actualment, en un moment proper, encara que la tendència general és veure'ls pràcticament incomunicats. La imatge de pare i fill està trencada per la trajectòria professional.

 

No obstant això, es desconeix si actualment el cantant manté la seva idea de desheretar a un dels seus fills. María Eugenia Yagüe va reconèixer que la conversa data d'any enrere, pel que Julio hauria tingut temps de rectificar la seva decisió. Finalment, aquesta no la coneixerem fins després de la defunció de l'artista, que confiem que sigui en molt temps.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris