Javier Sánchez demana una prova d'ADN per saber si Julio Iglesias és el seu pare

Sánchez continua la seva lluita incansable per reclamar la paternitat del cantant

Javier Santos y Julio Iglesias
Javier Sánchez i Julio Iglesias | CatalunyaDiari.cat

 

Julio Iglesias suma nous problemes. Javier Sánchez, qui reclama des de fa anys que el cantant és el seu pare, continua sense donar-se per vençut i demanarà que Iglesias se sotmeti a una prova d'ADN «en presència judical». Sánchez, de 41 anys, lidera una lluita incansable al llarg de la darrera dècada i ara espera que es comprovi legalment el parentiu que tenen.

El tema, però, porta cua. I és que el cantant denucia que Sánchez —anteriorment— hauria regirat unes escombraries properes a la casa del seu fill per obtenir unes proves d'ADN «il·lícites»

Sánchez vol una prova d'ADN amb testimonis judicials

I, de fet, la tindrà. L'acció va ser sol·licitada pel mateix Sánchez davant el Jutjat de Primera Instància número 13 de València i ara ja se li ha comunicat a Julio Iglesias que s'haurà de sotmetre a una prova d'ADN «ja en presència judicial» perquè es confirmi legalment el resultat.

Quelcom, així mateix, que serviria perquè es pogués ratificar el resultat obtingut a la recent prova duta a terme amb mostres recollides a les escombraries de Julio José Iglesias Jr.

En aquest sentit, l'advocat defensor de Sánchez, Fernando Osuna, al·lega: «No és possible que científicament Javier Sánchez sigui fill de Julio Iglesias i que judicialment no ho sigui».

Javier Sánchez tras presentar la demanda de paternidad a Julio Iglesias, en el pasado mes de septiembre.
Javier Sánchez després de presentar la demanda de paternitat a Julio Iglesias | CatalunyaDiari.com
 

Julio Iglesias i el fill que no hauria reconegut

  

Osuna, en aquest sentit, ja va explicar que Julio Iglesias hauria reaccionat a la demanda de Sánchez. «Ha admès que pot haver-hi judici de paternitat», va comentar l'advocat defensor de Sánchez, en referència a la resposta del cantant a la petició de qui diu ser el seu fill.  

Tenint en compte que Julio Iglesias voldrà defensar la seva posició en aquest nou judici —ja va al·legar que la primera obtsnció de proves, des de les escombraries, no era legal—, Fernando Osuna ha considerat: «La primera obtenció de proves no va suposar la vulneració de cap precepte constitucional, ja que corrobora un element probatori».


Comentaris

envia el comentari