Julio Ruz explica els motius de la seva separació amb María Jesús Ruiz

L'empresari s'ha mostrat trist per la decisió de la model i afirma que la causa de la ruptura no són els conflictes familiars

María Jesús Ruiz junto a Julio Ruz, en la Madrid Fashion Week
María Jesús Ruiz amb Julio Ruz, a la Madrid Fashion Week | CatalunyaDiari.cat

Fa molt pocs dies que l'exparella de Julio Ruz, Maria Jesús Ruiz va confirmar que havia posat fi a la seva relació amb l'empresari. La notícia va agafar per sorpresa tothom, tot i que en les últimes setmanes havien sorgit alguns rumors, sobretot després de la cancel·lació de la seva boda. La participació de la model a 'Supervivientes', on es va mostrar molt enamorada de Ruz, no feia pensar que la seva història pogués tenir aquest final.   

Sí que és cert que quan María Jesús va tornar d'Hondures es van disparar les informacions que apuntaven a alguna possible infidelitat de Julio. Tot i això, la seva relació es va mantenir estable durant mesos fins que un problema familiar va fer que saltés pels aires aquest estiu. 

María Jesús al·lega que Julio no es porta bé amb la seva família

L'exmiss Espanya ha passat aquestes vacances amb les seves filles però no amb el pare de la petita. A partir d'aquí, van començar a aparèixer notícies d'una possible ruptura, que finalment van ser confirmats per Maria Jesús, que també va explicar els motius: «Jo estimo molt a Julio, però, hi ha un problema: la meva família i ell no tenen bona relació».  

L'empresari també va voler donar la seva versió dies després: «No entenc les seves raons i em sembla injust però no em queda més remei que acceptar la seva decisió. Ens estimem molt i suposo que, amb el temps, podem ser bons amics. Ella és, sobretot, la mare de la meva filla». 

Julio està molt afectat per la ruptura 

En les últimes hores, però, Julio Ruz ha volgut fer un aclariment sobre els vertaders motius de la seva separació. Ruz no nega que va ser una decisió de la seva expromesa però afirmar que la causa de la fi de la seva relació no va ser un conflicte familiar. 

En el programa de 'Socialité' de Telecinco va dir: «Les famílies no. Ella ha donat una explicació, però no són les famílies». Preguntat per una possible reconciliació, Julio va assegurar que no creu que ara mateix sigui possible, encara que no s'hauria de rendir, ja que no seria el primer cop que la model torna amb l'empresari o amb la seva altra antiga parella José María Gil Salgado.  


Comentaris

envia el comentari