Junqueras, a Telecinco: «Faré el possible perquè es faci el referèndum»

CatalunyaDiari.cat

 

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha parlat aquest matí de dilluns 24 de juliol a ‘El programa del verano’ de Telecinco sobre l’ultimàtum del govern espanyol als polítics catalans d’informar sobre el seu patrimoni. «Sabem que ens posaran dificultats, però faré tot el possible perquè se celebri el referèndum», comentava.

Junqueras també ha parlat sobre l’ultimàtum de l’Executiu de Rajoy en el cas celebrar la consulta sobre la sobirania catalana. «Jo vull que Catalunya sigui una república independent, però sempre hem respectat la democràcia. Abans que republicans som demòcrates i persones que es preocupen pel seu entorn i que intenten fer-ho respectant a la ciutadania», ha afegit el polític.

Sobre l’ordre de Rajoy d’informar els comptes setmanalment, Junqueras es mostra convençut que «el govern espanyol ja coneix la nostra gestió financera. Tots estem obligats a explicar el nostre patrimoni, i el meu cas és d’una estabilitat absoluta». A més, el líder d’Esquerra creu que no hi ha cap purga política a Catalunya, i ha declarat que «el senyor Rajoy ha de declarar en el judici per un cas de corrupció, així que çes probable que hi hagi un cert interès a buscar notícies alternatives».


Comentaris

envia el comentari