IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La justícia italiana reobre el cas de la jove morta en caure d'un balcó a Palma l'any 2011

Martina Rossi va perdre la vida en caure del sisè pis d'un hotel de Palma de Mallorca

Martina Rossi, la joven fallecida en Palma de Mallorca
Martina Rossi, la jove en qüestió a Palma de Mallorca | Cuatro

 

La justícia italiana ha reobert el cas de la jove Martina Rossi, la noia de 20 anys que va morir al 2011 en caure d'un sisè pis en un hotel a Palma de Mallorca.

  

  

Durant la recerca, els agents van concloure que es tractava d'un suïcidi o d'un altre cas de l'anomenat 'balconing', però ara, una prova clau ha fet que es torni a estudiar el que realment va succeir. 

  

  

El pròxim 13 de febrer serà el dia D del cas. El jutge de la ciutat italiana de Gènova interrogarà a dos joves després que durant l'estudi del cas l'any 2011 se'ls assenyalés com a sospitosos de la seva mort. I és que ara, l'aparició soptada un vídeo gravat en una comissaria i en el qual apareixen els joves en qüestió, s'ha definit com a prova clau per a reobrir el cas.
Imagen del vídeo que se ha admitido como prueba en el caso de Martina Rossi
Imatge del vídeo que s'ha admès com a prova del cas de Martina Rossi | Cuatro

 

Possible intent de violació

Al vídeo els dos sospitosos i amics de la víctima s'alegren que el cos de Martina no reveli signes de violència sexual: «M'han dit que en el seu cos no han trobat signes de violència sexual», li comenta l'un a l'altre. 

Un enregistrament que ha atorgat un gir de 180 al cas i que podria corroborar les sospites dels pares de la jove, que des de fa anys dubten que la seva filla morís de forma accidental. De fet, tal com han defensat aquests, la jove italiana no tenia cap tipus de problemes com per intentar suïcidar-se i tampoc havia consumit alcohol o drogues aquella nit.


Comentaris

envia el comentari